FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Το σώμα έχει την δικιά του συνείδηση και τις δικες του συχνοτητες. Προγραμματίζοντας ξανά τις Συχνότητές μας.


Χρωματιζοντας με περισσότερη γαληνη και αρμονία τις συχνότητες που βρίσκονται στον χώρο του εαυτού μας και στο περιβαλλον του.

Συντονισμος με τις συχνότητες που θα μας επέτρεπαν να νιώσουμε ασφαλείς και γαλήνιοι.




Frequencies .
Channeling by Athene Raefiel
www.AtheneRaefiel.com
Translation: Aggelopolis



Καθημερινά όλοι μας υποκείμεθα στις συχνότητες που μας περιβάλλουν. Απλά φανταστείτε να είστε ενσυναισθητικός (empath) ή ευαίσθητος και να αισθάνεστε όλες τις συχνότητες γύρω σας. Είναι σαν ραδιοκύματα που καταφθάνουν από όλες τις κατευθύνσεις. Οι συχνότητες είναι ο τρόπος με τον οποίο τα πάντα γύρω μας επικοινωνούν. Η σύγχρονη τεχνολογία έχει παράγει μία ευρεία ποικιλία συχνοτήτων από τότε που ανακαλύφθηκαν και εφευρέθηκαν το τηλέφωνο, ο ηλεκτρισμός, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Τώρα έχουμε δορυφόρους, μικροκύματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές εφαρμογές, βιομηχανίες, πομπούς και αναμεταδότες, και πολλά ακόμα. Οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις δουλεύουν συνεχώς με τα ραντάρ και τα σονάρ.


Ο καθένας από εμάς καθημερινά παράγει μία ποικιλία συχνοτήτων, συχνά χωρίς να το συνειδητοποιούμε, επίσης συντονιζόμαστε με πολλές διαφορετικές συχνότητες από αυτές που μας περιβάλλουν. Οι συχνότητες παράγονται από όλων των διαφορετικών ειδών πομπών, περιλαμβανομένων των ανθρώπων και της φύσης. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από την επίδραση των ΜΜΕ όπως επίσης και από συναισθήματα αυτών που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον μας.


Σκεφτείτε απλά κάποια φορά που περιμένατε κάπου στην ουρά, όλο το άγχος και την πίεση που νιώσατε από τους άλλους που περίμεναν και αυτοί στην ουρά μαζί σας. Ή πάλι όταν ακούτε ένα διαφημιστικό και αργότερα πιάνετε τον εαυτό σας να το σιγοτραγουδάει σιωπηλά μέσα στο κεφάλι σας. Και υπάρχουν ακόμα και οι συχνότητες που απορρέουν από την Φύση.



Όταν πηγαίνουμε κοντά στην φύση για να ξεφύγουμε από την μονοτονία της καθημερινής μας ζωής την αφήνουμε να μας "πλημμυρίσει" για να ξεπλυθούμε από τις συχνότητες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά. Όμως και η φύση επί του παρόντος υποφέρει από μας και βρίσκεται και αυτή σε αναταραχή.

Υπάρχει άραγε κάποιος ασφαλής χώρος όπου θα μπορούσαμε να βρούμε εκείνες τις συχνότητες που θα μας επέτρεπαν να νιώσουμε ασφαλείς και γαλήνιοι?


Θα πρέπει ο καθένας από εμάς να παράγει αυτές τις συχνότητες εάν θέλει να τις βιώνει και να ζεί μαζί τους. Σπανίως αποτελούν μέρος του εξωτερικού κόσμου.

Είμαστε μεγάλες ενεργειακές γεννήτριες και προκειμένου να δημιουργήσουμε την ενέργεια της ειρήνης, της γαλήνης και της ηρεμίας, θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να γίνουμε έτσι και μετά να τις εκπέμπουμε. Αυτό είναι κάτι που γίνεται ολοένα και πιό δύσκολο καθώς προκύπτουν οι καθημερινές δραστηριότητες των "άλλων" γεννητριών και μπλοκάρουν συχνότητες όπως της αγάπης, ειρήνης, χαράς και αρμονίας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περιβάλλουσες της ζωής μας συχνότητες, δεν συμπλέουν με αυτές τις "άλλες" όμορφες συχνότητες.

Πώς λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε?


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσει κάποιος είναι ότι πρέπει να δημιουργήσει ένα καθαρό ενεργειακό χώρο μέσα στον εαυτό του και μέσα στο σπίτι του. Το σπίτι μας και ο χώρος μας θα πρέπει να είναι η ελεύθερη και ασφαλής ζώνη μέσα στην οποία κάποιος να μπορεί να συγκεντρώνεται και να στοχάζεται. Να θέλετε να δημιουργείτε όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη και αρμονία στις συχνότητες που βρίσκονται στον χώρο του εαυτού σας και του σπιτιού σας. Κατόπιν αυτός ο ιερός χώρος, σας επιτρέπει να νιώσετε την ειρήνη και την ισορροπία όποτε χρειαστεί να σταματήσετε για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ή απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την στιγμή. Ο καλύτερος και πιό εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μέσα από τον διαλογισμό και τις τεχνικές χαλάρωσης.


Το επόμενο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος είναι φίλος σας. Είστε ο μόνος που μπορεί να κάνει τον χρόνο να λειτουργήσει έτσι ώστε να βιώσετε και να νιώσετε αυτές τις θαυμάσιες συχνότητες.


Μαθαίνοντας να ηρεμείτε και να "κεντράρετε" την ενέργειά σας,
σας επιτρέπει να νιώθετε την ασφάλεια και την σιγουριά παρά το να νιώθετε ότι είστε διασκορπισμένοι συνεχώς.


Προσπαθήστε να σταματάτε να εργάζεστε όταν νιώθετε ότι είστε υπερφορτωμένοι και κάντε ένα διάλειμμα για να πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές και να μιλήσετε με τον εαυτό σας.


Το να μάθετε πώς να επικοινωνείτε με τον εαυτό σας είναι ένα σημείο κλειδί για να μπορείτε να παραμένετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Συνεχώς πρέπει να θυμίζετε στον εαυτό σας ότι είστε κάποιος που νιώθει ήρεμος, χαλαρός και ισορροπημένος.





Όταν το μυαλό σας θέλει να πάρει τα ηνία και να αρχίσει να "τρέχει" όσο πιό γρήγορα μπορεί, θα πρέπει να του θυμίσετε ότι αυτά που μπορούν να επιτευχθούν όταν είστε χαλαρός και ήρεμος είναι πολύ περισσότερα. Όταν επικοινωνείτε με τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο, αρχίζετε να παρακολουθείτε το γιατί τον αφήνετε να ξεφύγει ή να υπερενθουσιαστεί κατ'αρχάς. Σας βοηθά να προσέχετε τον εαυτό σας αντί οτιδήποτε άλλο στο περιβάλλον σας.


Θα πρέπει έπειτα να περνάτε κάποιον χρόνο μιλώντας στο σώμα σας. Οι συχνότητες που παράγει το φυσικό σας σώμα είναι πολύ σημαντικά "σήματα " που αφορούν την συναισθηματική αλλά και την νοητική σας υγεία. Όταν αγνοείτε αυτά που χρειάζεται το σώμα και του φέρεστε λες και δεν είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ζωής σας, τότε το υποχρεώνεται να επαναστατήσει.

Όταν το φυσικό σας σώμα δεν είναι καλά, τότε και εσείς δεν μπορείτε να λειτουργήσετε καθόλου καλά και γίνεστε περισσότερο ευάλωτοι στις επιζήμιες συχνότητες που σας περιβάλλουν. Θα πρέπει να αρχίσετε να αγαπάτε το σώμα σας και να το σέβεστε ώς το όχημα που θα σας μεταφέρει καθ'όλη την διάρκεια αυτής της ζωής. Εάν δεν σας αρέσει ο εαυτός σας εξ'αιτίας του σώματός σας, τότε εκπέμπετε πρός το σώμα σας μία συχνότητα που του προκαλεί να μην του αρέσει και αυτού έτσι όπως είναι.



Το φυσικό σώμα είναι ένα μοναδικό σύνολο διαφόρων οργανισμών και είναι τόσο σύνθετο ώστε η ιατρική επιστήμη έχει μείνει και θα συνεχίσει να μένει κατάπληκτη για χρόνια. Το σώμα σας έχει την δικιά του συνείδηση και δεν χρειάζεται το μυαλό σας για να λειτουργήσει από μόνο του. Εσείς μπορεί να βρίσκεστε σε κώμα και αναίσθητος και το σώμα να συνεχίζει να διατηρείται. Αυτό που κάνετε για και μαζί με το σώμα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πως το σώμα θα ανταποκριθεί.


Το φυσικό σώμα χρειάζεται άσκηση και καλές διατροφικές συνήθειες. Χρειάζεται να νιώθει και να είναι σημαντικό γιά εσάς, το πρόσωπο που το φοράει. Είναι ο μανδύας που επιλέξατε να φορέσετε σε αυτήν την ζωή, φροντίστε το λοιπόν και σιγουρευτείτε ότι το ξεκουράζετε όπως πρέπει.



Συναισθηματικές Συχνότητες




Καθημερινά, από τα συναισθήματα μας εκπέμπονται περισσότερες συχνότητες, παρά από οπουδήποτε αλλού. Το πως νιώθουμε στιγμή την στιγμή αποτελεί μία συχνότητα που σχετίζεται με όλα τα νευρικά κέντρα στο φυσικό μας σώμα, όπως επίσης και με το μυαλό μας.

Όταν νιώθουμε συνεχώς άσχημα ή είμαστε πεσμένοι συναισθηματικά επιβαρύνουμε σε μεγάλο βαθμό τα όργανά μας και το νευρικό μας σύστημα. Ως εκ τούτου, το στρές και η κατάθλιψη είναι δολοφόνοι. Διαθέτουμε εργαλεία που αντισταθμίζουν αυτές τις επιπτώσεις καθώς συνεχώς εργαζόμαστε για να ανακαλύπτουμε μεθόδους χαλάρωσης και για να νιώθουμε καλά για την ζωή και τους εαυτούς μας.


Το επόμενο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε τον δικό σας Θεό, Θεά, Όλα Όσα Είναι . Ο καθένας χρειάζεται να νιώθει μία αίσθηση σκοπού-χρησιμότητας στην ζωή του. Ο καθένας χρειάζεται να πιστεύει και να ελπίζει προκειμένου να νιώθει ζωντανός και σε ειρήνη. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να το κερδίσουν αυτό έχοντας μία οικογένεια και μία δουλειά. Άλλοι ξέρουν ότι η εσωτερική αιώνια ειρήνη και αρμονία, έρχεται κατανοώντας το πώς είμαστε πνεύμα.


Η μεταμόρφωση στην πνευματική ουσία, η οποία είσαι στην πραγματικότητα, είναι σημαντική. Χωρίς της ψυχικές και πνευματικές συχνότητες στην ζωή μας το μόνο που έχουμε είναι οι ανθρώπινες, οι φυτικές και οι ζωικές συχνότητες.

Επίσης υποβαλλόμαστε συνεχώς στις συχνότητες του κατώτερου αστρικού πεδίου, όπου βρίσκονται όλα τα αρνητικά συναισθήματα και οι αρνητικές σκεπτομορφές. Όταν καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με αυτές τις συχνότητες, νιώθουμε τους "πειρασμούς".


Μας έχουν διδάξει ότι το οτιδήποτε που σκεφτόμαστε και νιώθουμε σαν λάθος αποτελεί πειρασμό. Είμαστε όντα συγκροτημένα που έχουμε την ικανότητα να διαλέγουμε ανάμεσα στο σωστό και στο λάθος.

Όταν η συναισθηματική και φυσική μας ενέργεια βρίσκεται σε χαμηλή στάθμη, υποτασσόμαστε εύκολα σε όλες τις συχνότητες που μας περιβάλλουν. Ακόμα έχουμε την ικανότητα να θεραπεύουμε παλαιά συναισθηματικά τραύματα από το παρελθόν μας και να αλλάζουμε εκείνη την συχνότητα μέσα μας, η οποία μας κρατούσε υποταγμένους σε αυτήν την αρνητικότητα.


Προγραμματίζοντας ξανά τις Συχνότητές μας

Οι συχνότητες είναι συνηχήσεις (resonations).

Όταν το συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε και να ελέγξουμε τις δικές μας συνηχήσεις, τότε αρχίζουμε και να αλλάζουμε τις συχνότητες μας . Συχνά ο κόσμος το κάνει αυτό μέσα από την προσευχή ή προφέροντας μάντρα και επικαλούμενος το άγιο φώς της ζωής. Χρησιμοποιώντας παρόμοιες μεθόδους αρχίζουμε να πλησιάζουμε εκείνες τις συχνότητες με τις οποίες θέλουμε να συνηχήσουμε, όπως η αγάπη και η αρμονία.


Εάν οι άνθρωποι είναι ικανοί να εκπέμψουν την γκάμα των συχνοτήτων που περιγράφονται πιό πάνω, τότε φανταστείτε τις συχνότητες που το Σύμπαν και η Θειότητα εκπέμπουν.




Καθώς θα συνηχείτε με αυτές τις συχνότητες σιγά-σιγά θα υψωθείτε πάνω από τις συνηχήσεις της 3ης διάστασης και θα αρχίσετε να συντονίζεστε με κάτι πολύ πιό όμορφο και επιβοηθητικό. Γιά να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειές όσον αφορά τον τρόπο που σκέφτεστε και τον τρόπο με τον οποίο "αντανακλάτε" την πραγματικότητα γύρω σας. Θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας έτσι ώστε να εξασκήσετε τους διαλογισμούς, τις προσευχές, τα μάντρας και ότι άλλο διαλέξετε να κάνετε.


Ολόκληρη η ζωή επικοινωνεί μέσα από τις συχνότητες. Είστε μία ορχήστρα που συντονίζεται με τις συχνότητες της αγάπης της ομορφιάς και του φωτός που υπάρχουν στα θεία πεδία καί όσο περισσότερο συνηθίσετε να το κάνετε αυτό τόσο πιό εύκολο θα σας είναι.


Καθημερινά υπάρχει μπροστά μας η πρόκληση να παραμένουμε εστιασμένοι στό εσωτερικό μας "κέντρο" έτσι ώστε όλο και περισσότερες ουράνιες και θεϊκές ενεργειακές συχνότητες να μας είναι διαθέσιμες. Είναι μία πρόκληση που αξίζει τόσο τον χρόνο όσο και την προσπάθεια.


http://www.atheneraefiel.com/frequencies.html
http://www.geocities.com/aggelopolis/

Το Λευκό Φως καθαρίζει, θεραπεύει, φέρνει χαρά και γαλήνη. Φέρνει ειρήνη και δίνει ζωή...




Το Λευκό Φως:

* Είναι ο πιο βασικός διαλογισμός - οραματισμός.
* Μπορείς να το οραματιστείς. Να σε περιβάλει και να σε γεμίζει.
* Μπορείς απλά να κλείσεις τα μάτια για ένα λεπτό και να δεις ότι σε λούζει άφθονο, λαμπερό, καθαρό, ακτινοβόλο, θεραπευτικό λευκό φως.
* Μπορείς να το οραματιστείς να σε λούζει σαν καταρράκτης.
* Μπορείς να το οραματιστείς να σε φωτίζει σαν ουράνιος προβολέας.
* Μπορείς να οραματιστείς ότι σε περιβάλει σαν σύννεφο.
* Μπορείς να το επικαλεστείς με το να το ονοματίσεις και να ζητήσεις στήριξη και ενδυνάμωση.
* Δυναμώνει με βαθιές αναπνοές.
* Χρησιμοποίησέ το κατά τη διάρκεια του Ρέικι στον εαυτό σου και σε άλλους.
* Μπορείς να το στείλεις σε καταστάσεις, προβλήματα, σχέσεις και τομείς της ζωής, σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.
* Μπορείς να το στείλεις σε άλλα άτομα. Μπορείς πάντα να περιβάλεις άλλα άτομα με την φροντίδα, την αγάπη και την προστασία του.
* Μπορείς να το στείλεις σε παγκόσμιες καταστάσεις και κρίσεις, σε καταστροφές και κοινωνικά προβλήματα.
* Μπορείς να περιβάλεις με αυτό ένα ζώο, ένα φυτό ή ένα αντικείμενο.
* Μπορείς να γεμίσεις με αυτό ένα χώρο. Δίνει προστασία.
* Είναι ιδανικό για κάθε διαλογισμό και πριν από κάθε ενεργειακή / πνευματική / θεραπευτική εργασία.
Δρα διαπροσωπικά. Δρα πλανητικά. Δρα συμπαντικά / κοσμικά.
* Δυναμώνει τη ροή του Ρέικι
* Δυναμώνει με την επανάληψη και την εξάσκηση.
* Δεν έχει όρια.
* Είναι αποτελεσματικό.
* Είναι εύκολο και απλό. Προσαρμόζεται. Έχει ευφυΐα.
* Ανεβάζει τις δονήσεις μας.
Εξυψώνει τη συνειδητότητα.
Ανοίγει τη διαίσθηση, την ενόραση και την εσωτερική καθοδήγηση.
* Περνάει από την φαντασία στον οραματισμό και από εκεί στην ενέργεια που επηρεάζει και δημιουργεί την πραγματικότητα.





Ο διαλογισμός του Λευκού Φωτός είναι πολύ δυνατός και θεραπευτικός και μας καθαρίζει σε βάθος όταν γίνεται συχνά. Δοκίμασε να τον κάνεις πριν ξεκινήσεις την μέρα σου και πριν κοιμηθείς... Και δυναμώνει όσο περισσότερο τον εξασκείς Θα εκπλαγείς και με το πόσο θα σε ωφελεί και θα φωτίζει την καθημερινότητα σου!





Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΤΟΣ


Κάθισε αναπαυτικά με τη σπονδυλική στήλη ευθεία.
Μπορείς να κάτσεις στο πάτωμα οκλαδόν ή να κάτσεις σε μια καρέκλα.


Βάλε χαλαρωτική μουσική. Άναψε ένα λευκό κεράκι ή ένα αρωματικό στικ. Δημιουργούν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και σε χαλαρώνουν.
Παρατήρησε για λίγα λεπτά τη φλόγα του κεριού.


Κλείσε τα μάτια. ..
Πάρε δέκα βαθιές αναπνοές εισπνέοντας από την μύτη, εκπνέοντας από το στόμα.
Η αναπνοή να είναι έντονη.
Καθώς προχωράς κάνε την πιο βαθιά και πιο αργή. ..
Η εισπνοή σε πάει πιο βαθιά μέσα στον εαυτό σου...
Η εκπνοή σε χαλαρώνει...
Εισπνέεις θετικότητα, εκπνέεις αρνητικότητα.. ..
Βγάλε με κάθε εκπνοή την κούραση, το άγχος και τις περιττές σκέψεις.. ..
Όλη την ένταση.. ..
Τα πάντα καθαρίζουν στην εκπνοή. ..
Μέτρησε δέκα τέτοιες βαθιές και αργές ενεργειακές αναπνοές.


Οραματίσου μια μεγάλη Χρυσή Πυραμίδα λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σου. ..
Η κορυφή της είναι στον ουρανό και η βάση της μερικά μέτρα πάνω από το κεφάλι σου. ..
Δες την καθαρά ...
Από την κορυφή της Χρυσής Πυραμίδας ένα Λευκό Φως κατεβαίνει...
περνά μέσα από την Χρυσή Πυραμίδα....
Το Λευκό Φως βγαίνει από τη βάση της κι έρχεται πάνω από το κεφάλι σου....

Από την κορυφή του κεφαλιού, το Λευκό Φως μπαίνει στο σώμα και γεμίζει σιγά σιγά όλο το σώμα:





Δες όλα τα όργανα να γεμίζουν με αυτό το θεραπευτικό Λευκό Φως, δες όλα τα όργανα να κολυμπάνε μέσα σ΄ αυτό το λαμπερό Λευκό Φως...
Άφησε το να πάει παντού, ζήτα να σε γεμίσει τελείως...
Κάνε το πιο έντονο εκεί που χρειάζεται ώστε το φως να φωτίσει κάθε σκοτάδι...

Το Λευκό Φως κατεβαίνει...
Το Λευκό Φως γεμίζει...
Το Λευκό Φως καθαρίζει...
Το Λευκό Φως θεραπεύει και δίνει ζωή...
Το Λευκό Φως φέρνει χαρά και γαλήνη. Φέρνει ειρήνη...
Το Λευκό Φως δίνει καθαρότητα στο νου, συναισθηματική καθαρότητα, ενεργειακή προστασία από κάθε τι αρνητικό....

Τωρα εισαι λουσμενος με άφθονο, λαμπερό, καθαρό, ακτινοβόλο, θεραπευτικό λευκό φως. ..


Αν σε πονέσει κάποιο σημείο, η μέση, η πλάτη ή το κεφάλι, φέρε το Λευκό Φως ξανά εκεί....


Το Λευκό Φως σε λούζει σαν καταρράκτης...
Το Λευκό Φως σε φωτίζει σαν ουράνιος προβολέας...


Το Λευκό Φως σε συνδέει με την εσωτερική ανώτερη σοφία, δύναμη και αγάπη...
Το Λευκό Φως εξυψώνει τη συνειδητότητα, εξελίσσει την προσωπικότητα και σε συνδέει με την απεριόριστη πηγή ζωτικής ενέργειας...


Το Λευκό Φως καθαρίζει, αποτοξινώνει, εξαγνίζει, ενδυναμώνει και εναρμονίζει όλες τις πλευρές του εαυτού μας:
το ενεργειακό σώμα και μέσω αυτού όλα τα σώματά μας (φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό, κλπ), την αύρα, τα τσάκρα και τους μεσημβρινούς μας...
Το Λευκό Φως σε περιβαλει τωρα σαν συννεφο με την φροντίδα, την αγάπη και την προστασία του....

Μπορεις τωρα να στειλεις το Λευκο Φως σε καποιο προβλημα που σε απασχολει, σε μια σχεση, σε μια κατασταση η σ’ενα άλλο ατομο, προσωπο η ζωο. ...

Μπορείς να επικαλεισαι το Λευκο Φως σε κάθε στιγμη της καθημερινοτητας, με το να το ονοματίσεις και να ζητας στήριξη και ενδυνάμωση, οταν την χρειαζεσαι.

Τωρα φερε το Λευκο Φως στα δακτυλα των ποδιων, οπου και γινεται ασημενιο...
Στα δάχτυλα των ποδιών το Λευκό Φως γίνεται Ασημένιο...
Το Ασημένιο Φως βγαίνει έξω από τα δάχτυλα,
φεύγει μπροστά και κατεβαίνει κατακόρυφα προς το κέντρο της γης
παίρνοντας μαζί του ότι δεν σου χρειάζεται πια...

Δες τον εαυτό σου να λάμπει μέσα στο ακτινοβόλο Λευκό Φως...
Ακτινοβολείς καθαρό λευκό φως....

Το Φως μένει μαζί σου όλη μέρα...
Ευχαρίστησέ το μέσα από την καρδιά σου...
Άνοιξε σιγά σιγά τα μάτια...



Αν νιώθεις πως απογειώνεσαι και δυσκολεύεσαι να ανοίξεις τα μάτια ή να κινηθείς, (αυτό συμβαίνει γιατί η ενέργεια του σώματος ανεβαίνει και τα ανώτερα τσάκρα ανοίγουν)
φέρε ξανά το Λευκό Φως στα πόδια και κατέβασέ το μέχρι το κέντρο της Γης.