FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Το Σύμπαν είναι απίθανο, πολύ απίθανο, βαθιά απίθανο.



Το βίντεο ξεκινάει από τα Ιμαλάϊα για να φτάσει στο απώτατο άκρο του Κόσμου και στην αρχή του, το Big Bang. Έναν Κόσμο που περιέχει περίπου 100 δισεκατομμύρια άστρα μόνο στον Γαλαξία μας, και κατά προσέγγιση 125 δισεκατομμύρια γαλαξίες (εκ των οποίων μόνο οι 3.000 είναι ορατοί). Έναν Κόσμο που έχει διάμετρο περίπου 40 δισεκατομμύρια έτη φωτός, ενώ το παρατηρήσιμο Σύμπαν είναι μόνο 13.7 δισ. έτη φωτός. Άρα μπορούμε να δούμε ένα απειροελάχιστο μόνο κομμάτι του Σύμπαντος. Πώς λοιπόν να πιστέψουμε ότι η Γη μας είναι ο μοναδικός τόπος με συνθήκες κατάλληλες για την ‘σπορά’ της όποιας ζωής;

Tο πιο κατω βιντεο φτιάχτηκε από αστροφυσικούς του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη.




H ασχημη ψυχικη ‘μυρωδια’ της ανθρωπινης φυλης. Δεν ειμαστε μονοι στο συμπαν.




Υπαρχει υψηλη νοημοσυνη εκει εξω…
Μπορειτε να το πιστεψετε και να το δεχτειτε αυτό με μια σιγουρια και αληθεια που φθανει περα από κάθε αμφιβολια…

Για την Μητερα Γη που γενναει, υπαρχουν οι πονοι της γεννας, αλλα υπαρχει ένα παιδι που γεννιεται…

Απλα ξεχαστε τον φοβο, γιατι απλα είναι κατι  προσωρινο…

Μεγαλωνεις… και μεις μεγαλωνουμε…
Η …υπολοιπη οικογενεια μας προσεχει και παραμενει σιωπηλα στο παρασκηνιο…
Πρεπει να γινει κατανοητο αυτό και να υπαρχει λιγη ελπιδα χωρις μελαγχολια γιατι αυτή η φυλη προκειται να περασει μερικες πολύ δυσκολες στιγμες στα λιγα χρονια που εμειναν για το μελλον…
Το ανθρωπινο ειδος,  η  ανθρωπινη φυλη περναει την δικη της εφηβεια,  αλλα δεν ειμαστε μονοι…
Εχουμε καποιους που μας βοηθουν, εχουμε εκει εξω μια οικογενεια που μας βοηθαει… και μας βοηθανε για πολύ καιρο…


Προσπαθησαν και προσπαθουν να μας δινουν κουραγιο και να μας γαλουχουν δειχνοντας μας την σωστη κατευθυνση που πρεπει να παρουμ,  γιατι ειμαστε ενοχλητικα εφηβα παιδια και περναμε αυτή την μεταμορφωση.
Δεν εχει σημασια ποσο σκοτεινος μπορει να γινει ο κοσμος περνωντας την δυσκολη φαση της εφηβειας. Να ειστε σιγουροι ότι υπαρχει μια σπιθα, μια φλογα στις καρδιες μας που δεν θα σβησει…

Δειτε την ομιλια - παρουσίαση του Μπομπ Ντην, ενός αποστρατου ηλικιωμενου στρατιωτικου, στη Σύνοδο Κορυφής για την Εξωπολιτική,  στη Μπαρσελόνα τον Ιούλιο του 2009.
Περα από τις ουσιαστικες πληροφοριες  και τα ενδιαφεροντα πραγματα που μεταδιδει, εχει κατι ιδιαιτερο και πολύ εκλεπτυσμενο η δονηση, το φιλιγκ αυτου του ανθρωπου.  Το ιδιο ισχυει και για τον Χενρυ Ντικον που εμφανιζεται στο τελος της ομιλιας.
Ευχαριστω τον  Skion για την μεταφραση και τους υποτιτλους.
Δεν υπαρχουν ορια. Η ζωη είναι απεριοριστη και αιωνια. Ο θεος να είναι μαζι σας.