FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ινδιανικη προσευχη.











Μείνε πιστός σε εκείνο που είναι καλό,
ακόμα κι αν είναι μια χούφτα χώμα.

Μείνε πιστός σε αυτό που πιστεύεις,
ακόμα κι αν αυτό είναι ένα μοναχικό δένδρο.

Μείνε πιστός σε εκείνο που πρέπει να κάνεις,
ακόμα κι αν αυτό είναι πολύ μακριά από εδώ.

Μείνε πιστός στη ζωή σου
ακόμα κι αν είναι πιο εύκολο να τα παρατήσεις.

Κράτα το χέρι μου σφιχτά,
ακόμα κι αν κάποια μέρα θα φύγω για μακριά.






Ο Λωτός σύμβολο μεταμόρφωσης.





 

Ο λωτός μεγαλώνει μέσα στη βρώμικη λάσπη. Είναι σύμβολο μεταμόρφωσης. Η λάσπη είναι βρώμικη, μπορεί να ζέχνει. Ο λωτός ευωδιάζει κι έχει βγει από τη λάσπη που ζέχνει.  Πολλες φορες στην καθημερινοτητα μας συνανταμε ανθρωπους που η ενεργεια τους δεν είναι καλη. Μεσα από την συσχετιση μαζι τους γινομαστε, ειτε το θελουμε ειτε όχι , αποδεκτες των αρνητικων συναισθηματων και πραξεων τους.

Τοτε, καλο είναι να θυμομαστε, ότι από τα πολλα βελανιδια που πεφτουν κατω από την βελανιδια, ελαχιστα είναι αυτά που θα φυτρωσουν και θα γινουν φυτο. Τα υπολοιπα δεν είναι αχρηστα, είναι το καταλληλο λιπασμα που θα θρεψει τα ελαχιστα εκλεκτα.

Αφήστε τον εαυτό σας να θυμηθεί τις περιπτώσεις όταν σας έβλαψαν, κακομεταχειρίστηκαν, προσέβαλαν με πράξεις και λόγια. Αισθανθείτε τον πόνο που κουβαλάτε μέσα σας από το παρελθόν και πιστέψτε ότι μπορείτε να απελευθερωθείτε από αυτό τον πόνο.

Πείτε στον εαυτό σας:

«Θυμάμαι όλες τις περιπτώσεις που με πλήγωσαν ή με έβλαψαν οι άλλοι. Είμαι σίγουρος πως αυτό είχε συμβεί εξαιτίας του φόβου, του πόνου, του θυμού και τις σύγχυσης που ένιωθαν. Μέχρι εκεί που μπορώ, τους προσφέρω τη συγχώρεσή μου. Αυτούς που με έβλαψαν προσφέρω την συγχώρεσή μου, σας συγχωρώ».








«Αυτός ο πόνος δεν είναι για να σε κάνει λυπημένο. Να το θυμάσαι!

Αυτό εξακολουθούν να μην το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι... Αυτός ο πόνος είναι για να σου φέρει μεγαλύτερη εγρήγορση. Οι άνθρωποι αποκτούν εγρήγορση μόνον όταν το βέλος πηγαίνει βαθιά στην καρδιά τους και τους πληγώνει. Διαφορετικά δεν έχουν εγρήγορση.

Όταν η ζωή είναι εύκολη, άνετη, βολική, γιατί να σκοτιστεί; Γιατί να μπει στον κόπο να ξυπνήσει; Όταν πεθάνει ένας φίλος, υπάρχει μια πιθανότητα. Όταν η γυναίκα σου σε εγκαταλείψει, εκείνες τις σκοτεινές νύχτες, νιώθεις μοναξιά. Έχεις αγαπήσει τόσο αυτή τη γυναίκα και τα έχεις ποντάρει όλα και, ξαφνικά, μια μέρα φεύγει. Το να κλαις μες στη μοναξιά σου, είναι η κατάλληλη περίσταση που, αν την αξιοποιήσεις, μπορείς να αποκτήσεις επίγνωση. Το βέλος πονάει. Μπορεί να αξιοποιηθεί. Ο πόνος δεν είναι για να σε κάνει δυστυχισμένο, ο πόνος είναι για να σου δώσει μεγαλύτερη επίγνωση!  Και όταν έχεις επίγνωση, η δυστυχία εξαφανίζεται ».  

Oσσο








Οτι μου συμβαίνει δεν συμβαίνει σε μένα. Κανένα 'εγώ' δεν είναι εκεί για να το αποδεχτει,  απλα συμβαίνει.

Κανένας δεν είναι εναντίον σου. Ακόμα και αν νιώθεις πως κάποιος είναι εναντίον σου, ακόμα και αυτός δεν είναι εναντίον σου, επειδή όλοι ασχολούνται με τον εαυτό τους, όχι με σ' εσένα. Απλα σ’αυτή την συγκυρια καθρεπτιζει το..χαλι του σ’εσενα. Κατά βαθος όμως δεν εχει τιποτα με σενα, με τον εαυτο του ταχει…

Δεν μπορεις να εμποδισεις τον αλλον να εξακοντισει αρνητικη ενεργεια πανω σου. Αυτό όμως που μπορεις να κανεις είναι να μην την εισπραξεις, να μην την αποδεχτεις.

Στην τελικη, αυτό που είναι σημαντικο είναι να μην παιρνεις τιποτα προσωπικα.

Παιρνουμε προσωπικα κατι, επειδη συμφωνουμε με ότι ακουσαμε. Και από την στιγμη που συμφωνουμε, το δηλητηριο μας διαποτιζει και βρισκομαστε παγιδευμενοι στο ονειρο της κολασης. Αυτό που μας παγιδευει είναι αυτό που ο Don Miguel Ruiz (απογονος και συγχρονος δασκαλος της σοφιας των Τολτεκων) αποκαλει «προσωπικη σπουδαιοτητα».

Παιρνουμε τα πραγματα προσωπικα επειδη υποθετουμε ότι τα παντα περιστρεφονται γυρω από μας. Και αυτό συμβαινει γιατι ετσι εχουμε εκπαιδευτει, να πιστευουμε ότι ειμαστε υπευθυνοι για τα παντα και σ’όλα να κυριαρχει το εγω μας. Όμως οι αλλοι δεν κανουν τιποτα εξ’αιτιας μας. Το κανουν για δικους τους λογους. 

Ολοι οι ανθρωποι ζουν στο δικο τους ονειρο, εγκλωβισμενοι στο δικο τους νου. Βρισκονται σ’ένα εντελως διαφορετικο κοσμο απ’αυτόν που  ζουμε εμεις. Ότι και αν πουν, ότι και αν κανουν, οποια αρνητικη αποψη και αν εκφρασουν, θα είναι με γνωμονα τις παραδοχες, πεποιθησεις, εντυπωσεις, που εχουν στο δικο τους μυαλο.

Ο τροπος που βλεπουν τα πραγματα προερχεται από τα δεδομενα στα οποια προγραμματιστηκαν κατά την διαρκεια της «εξημερωσης» τους. Η οποια γνωμη που θα σχηματισουν οι αλλοι, βασιζεται στο δικο τους συστημα πεποιθησεων, συνεπως οτιδηποτε σκεφτουν για μενα,  αφορα, στην πραγματικοτητα τους ιδιους.

Δεν υπαρχει λογος να παιρνουμε προσωπικα κατι που λεγεται για μας, όχι γιατι δεν εκτιμουμε η δεν εμπιστευομαστε αυτους που το ειπαν, αλλα γιατι ξερουμε ότι βλεπουν τον κοσμο μεσα από διαφορετικο πρισμα, το δικο τους πρισμα. Και το δικο τους πρισμα είναι κατι προσωπικο, είναι μοναχα η δικη τους αληθεια.

Και δεν γινεται να ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις των αλλων. Ευθυνη εχουμε μονο για τις δικες μας πραξεις. Όταν αυτό γινει κατανοητο και παψουμε να παιρνουμε τα παντα προσωπικα, τοτε δυσκολα θα μπορουν να μας πληγωσουν τα λογια η οι πραξεις των αλλων.

Κατ’ επεκταση,  ουτε οι αποψεις που οι ιδιοι εχουμε για τον εαυτο μας είναι απαραιτητα αληθινες, δεν υπαρχει λογος να παιρνουμε προσωπικα ότι μας λεει ο νους μας…

Ειτε ο άλλος σε κατηγορει, ειτε σε επιβραβευει, δεν χρειαζεται σε καμια από τις δυο περιπτωσεις να επηρεαζεσαι, γιατι εσυ γνωριζεις τι εισαι. Δεν αισθανεσαι την αναγκη της αποδοχης, δεν αποζητας την καλη γνωμη  καποιου ουτε σε φοβιζει  η κακη του γνωμη.











“ Μη φοβάσαι την αρνητικότητα
Όλο το νερό της θάλασσας
δεν μπορεί να βουλιάξει ένα πλοίο
εκτός και μπει μέσα του.
Παρόμοια, η αρνητικότητα του κόσμου
δεν μπορεί να σε καταβάλλει,
εκτός και αν της επιτρέψεις να μπει μέσα σου”.


Να εστιάζεσαι στο καλό.

Ο σοφός δεν είναι τυφλός, μπορεί να δει το κακό, αλλά δεν το προσλαμβάνει, θεωρεί ότι αυτό που έχει σημασία στη ζωή και στα όντα είναι το καλό που βρίσκεται μέσα σε αυτά. Έτσι, γνωρίζει ότι το κακό υπάρχει, αλλά δεν είναι τόσο απασχολημένος με αυτό. Αντίθετα, επικεντρώνεται στο καλό, και με τη στάση του αυτή προσελκύει τις δυνάμεις του καλού και τις γαλουχεί σε άλλους και στον κόσμο.

Το λιβάνι πρέπει να ριχτεί στη φωτιά για να ελευθερωθεί η μυρωδιά του...


Γιαννης Δογανης / Faos Satori-Faos Samadhi-Faos art Ianis

Σημειωση:

Η πιο πανω αναρτηση γραφτηκε με αφορμη τις αναρτησεις του φιλου Δημητρη(delta)
στα μπλογκς «Ξανθη φιλοσοφειν» και  «Εσωτερικα μονοπατια».








Α' Δημοσιευση στο Ξανθη Φιλοσοφειν.



Ευθυγραμμίζοντας και συγχρονίζοντας την 3η με την 4η διάσταση. Συμπτωματα αφυπνισης της νεας ενεργειας στην 4η διασταση.




1
Διαταραχές και πόνοι στο σώμα, ειδικά στον αυχένα, στις ωμοπλάτες και την μέση. Αυτό οφείλεται στην βαθειά αλλαγή στο επίπεδο του DNA στο οποίον αφυπνίζεται ο σπόρος του Χριστού .
Και αυτό θα περάσει.

2
Αίσθηση βαθειάς εσωτερικής λύπης χωρίς εμφανή αιτία.  Απελευθερώνεστε από το παρελθόν σας ( αυτήν την ζωή και τις προηγούμενες) και αυτό προκαλεί την αίσθηση της λύπης. Αυτή η αίσθηση μοιάζει με εκείνη όταν μετακομίζετε από ένα σπίτι εις το οποίον έχετε ζήσει πολλά χρόνια , σε ένα καινούργιο. Όσο περισσότερο θέλετε να μετακομίσετε στο καινούργιο σας σπίτι , τόσο περισσότερο σας καταβάλει η λύπη αφήνοντας πίσω σας μνήμες, ενέργεια και εμπειρίες από την παλιά σας κατοικία.
Και αυτό θα περάσει.

3
Κλάμα χωρίς αιτία . Παρόμοιο όπως στο επίπεδο 2.
Είναι καλό και υγιές να αφήσετε να εκτονώσετε το κλάμα . Βοηθάει στην απελευθέρωση της παλιάς ενέργειας.
Και αυτό θα περάσει.


4
Ξαφνικές αλλαγές στην εργασία σας και στην καριέρα σας. Σύμπτωμα πολύ κοινό. Όπως αλλάζεις εσύ , έτσι θα αλλάξουν και τα πράγματα γύρω σου.
Μην ανησυχείς το ότι θα βρεις μια δουλειά που είναι τέλεια για σένα , ειδικά τώρα.
Και αυτό θα περάσει.
Βρίσκεστε σε μια φάση που θα κάνετε πολλές αλλαγές εργασίας πριν βρείτε τελικά αυτό το οποίο αρμόζει και κάνει για σας.
5
Απομάκρυνση από τις οικογενειακές σχέσεις. Συνδέεστε με την βιολογική σας οικογένεια  καρμικά. Όταν βγείτε από τον καρμικό κύκλο, απελευθερώνονται οι δεσμοί των παλιών σχέσεων. Θα σας φανεί πως απομακρύνεστε από την οικογένειά σας και από τους φίλους σας.
Και αυτό θα περάσει.
Μετά από λίγο καιρό θα μπορέσετε να αναπτύξετε μια καινούργια σχέση εάν αυτό σας είναι αναγκαίο. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις σας θα βασίζονται στην καινούργια ενέργεια χωρίς καρμικές δεσμεύσεις.
6
Ασυνήθιστες τροποποιήσεις του ύπνου. Πρόκειται για συχνά ξυπνήματα κατά την διάρκεια της νύχτας. Μέσα σας γίνεται μια μεγάλη αλλαγή και εργασία που συχνά σας αναγκάζει να ξυπνάτε για να παίρνετε οξυγόνο. Μην ανησυχείτε : εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε , σηκωθείτε παρά να μείνετε στο κρεβάτι και να σκέφτεστε τα διάφορα προβλήματά σας.
Και αυτό θα περάσει.
7
Έντονα όνειρα. Μπορούν να είναι όνειρα πολέμου και μαχών , τεράτων και ότι σας κυνηγούν. Απελευθερώνεστε από τις παλιές σας ενέργειες του παρελθόντος και αυτές οι παλιές ενέργειες του παρελθόντος συμβολίζονται με πολέμους , με κυνηγητό και τέρατα.
Και αυτό θα περάσει.

8
Φυσικός αποπροσανατολισμός. Μερικές φορές θα αισθανθείτε ξεριζωμένοι. Θα αισθάνεστε «αλλαγμένοι στον χώρο και στον χρόνο» και θα αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε να προσγειωθείτε στη γη ή σαν να περπατάτε ανάμεσα σε δύο κόσμους. Από την στιγμή την οποία η συνειδητότητά σας  περνά στην καινούργια ενέργεια , το σώμα σας μερικές φορές μένει πίσω. Να περνάτε πολύ καιρό στην φύση για να βοηθήσετε την καινούργια ενέργεια να γειωθεί.
Και αυτό θα περάσει.

9
Πολύ συχνά θα μιλάτε « στον εαυτό σας», Θα βρεθείτε πολύ συχνά να μιλάτε με τον εαυτό σας. Υπάρχει ένα καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας που αρχίζει στην ύπαρξή σας με τους εαυτούς σας. Οι συνομιλίες θα  αυξάνουν και θα γίνονται περισσότερο ρευστές , με συνοχή , με σημασία και νόημα. Μην ανησυχείτε δεν τρελαίνεστε απλά μπαίνετε στην Οικογενεια και την βαθεια εσωτερικη φιλια  της καινούργιας ενέργειας.

10
Αίσθηση μοναξιάς ακόμη και όταν βρίσκεστε με παρέα. Μπορείτε να αισθανθείτε μόνοι και απομακρυσμένοι από τους άλλους. Μπορείτε να αισθανθείτε την επιθυμία να απομακρυνθείτε από όλους και όλα. Σαν μέλος της καινουργιας Οικογενειας , διανύετε ένα ιερό και μοναχικό μονοπάτι. 
Όσο περισσότερο τα αισθήματα της μοναξιάς σας προκαλούν άγχος , τόσο πιο δύσκολο θα είναι αυτήν την συγκεκριμένη  στιγμή να αναπτύξετε σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Τα συναισθήματα μοναξιάς συνοδεύονται επίσης και  από το γεγονός ότι οι δάσκαλοι και οι οδηγοί σας απομακρύνονται . Έμειναν μαζί σας σε όλα σας τα ταξίδια και σε όλες σας τις ζωές. Ήρθε η στιγμή να επανέλθουν  , έτσι εσείς μπορείτε να γεμίσετε το κενό με την θεϊκή σας ύπαρξη.
Και αυτό θα περάσει.
Το εσωτερικό κενό θα γεμίσει από την αγάπη και από την ενέργεια της δικής σας Χριστικής Γνώσης και Συνειδητότητας.


11
Εξάλειψη παθών.  Μπορείτε να αισθανθείτε τελείως κενοί από πάθη , με λίγες ή καθόλου επιθυμίες για να κάνετε κάτι. Αυτό είναι καλό και ανήκει στο φαινόμενο της μεταμόρφωσής σας. Αποδεχτείτε αυτήν την στιγμή να μην «κάνετε απολύτως τίποτα».
Και αυτό θα περάσει.
Μοιάζει σαν τον προγραμματισμό ενός κομπιούτερ .Έχετε ανάγκη να τα κλείσετε και να τα σβήσετε όλα για λίγο για να φορτώσετε το καινούργιο πρόγραμμα που σε αυτή την περίπτωση έχει να κάνει με την ενέργεια του σπόρου του Χριστού.


12
Μια βαθειά νοσταλγία του Σπιτιού μας. Πρόκειται για την πιο δύσκολη και προκλητική από όλες τις συνθήκες. Μπορείτε να αισθανθείτε μια βαθειά επιθυμία να αφήσετε και να εγκαταλείψετε τον πλανήτη και να επιστρέψετε ξανά στο Σπίτι σας. Δεν πρόκειται για τάση «αυτοκτονίας». Δεν προκαλείται από θυμό ή από καταπίεση. Μην κάνετε σκέψεις και ιδέες ότι μπορεί να προκληθούν δράματα σε εσάς ή στους άλλους. Υπάρχει ένα ήσυχο και ήρεμο κομματι του εαυτού σας που επιθυμεί να επιστρέψει στο Σπίτι.
 Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός. Ολοκληρώσατε τους Καρμικούς σας Κύκλους. Ολοκληρώσατε το συμβόλαιο για αυτή την ζωή. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε μια καινούργια ζωή.. 
Είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε για ακόμη άλλο ένα ταξίδι εργασίας πάνω στην γη ;
Είστε έτοιμοι να επωμιστείτε τις αλλαγές που προκύπτουν από την Νέα Ενέργεια ;
Εάν  ναι, τότε μπορείτε να επιστρέψετε στο Σπίτι τώρα.
Έχετε έρθει μέχρι εδώ, και μετά από πολλές ζωές , θα ήταν κρίμα να μην λάβετε μέρος σε αυτή την μετουσίωση και μεταμόρφωση.
 Από την άλλη , το Πνεύμα , έχει ανάγκη από εσάς για να βοηθήσετε και τους άλλους σε αυτή την μετουσίωση, μεταμόρφωση και πέρασμα στην Καινούργια Ενέργεια.
Έχουν ανάγκη από έναν οδηγό ανθρώπινο , όπως εσείς οι ίδιοι, που ταξιδέψατε από την παλιά στην καινούργια ενέργεια.
Το μονοπάτι που διανύετε σας προσφέρει τις εμπειρίες που σας επιτρέπουν να γίνεται ένας Δάσκαλος του Καινούργιου – Νέου Θεϊκού Ανθρώπου.
Παρόλο που το ταξίδι σας μπορεί να είναι σκοτεινό και μοναχικό , να θυμάστε πάντα πως δεν ΕΙΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!!!!


Ερμηνευοντας τις σωματικες αλλαγες που γινονται κατά το περασμα από την 3η στην 4η διασταση. / Από τον Αγιο Γερμανο.

 Ερώτηση:
εδώ και αρκετό καιρό στο σώμα μου εκδηλώνονται περίεργα και παράξενα φαινόμενα , για παράδειγμα , ταχυπαλμίες της καρδιάς ,ζέστη στο σώμα , τα αυτιά μου βουλώνουν και έντονη πίεση στο κεφάλι.
Επίσης έχω έντονες μνήμες , ξαφνικά θυμάμαι πολλά πράγματα  και αισθάνομαι σαν να ξυπνώ από βαθύ ύπνο.

Απάντηση:
Αυτό που βιώνεις έχει σχέση με την αλλαγή που συμβαίνει στο φυσικό σου πεδίο – το σώμα.
Η αίσθηση του βουλώματος στα αυτιά οφείλεται στο γεγονός πως η συνείδησή σου προσπαθεί να σε εμποδίσει να απαντάς στα ερεθίσματα της τρίτης διάστασης με τις ακουστικές σου και φωνητικές σου ικανότητες , για αυτό μπορεί να έχεις και φωνητικά προβλήματα. 

Οι αισθήσεις σου δεν θέλουν – αρνούνται – να λάβουν μέρος σε συμβάντα – καταστάσεις και συνθήκες  της τρίτης διάστασης και αυτό γιατί δια μέσω της γνώσης των αισθήσεων  θα σου επιτρέψει να μπεις στην γνώση – εκτός του φυσικού πεδίου – αυτού που πραγματικά είσαι.
Για όσον αφορά τον πόνο - πίεση- στο κεφάλι , και όλα τα άλλα που συμβαίνουν στο σώμα είναι εξ αιτίας της αλλαγής σας και της εξύψωσής σας.
Αυτό που ζεις σαν όνειρο  δεν είναι όνειρο , φαίνεται σαν μια φαντασίωση μέσα σε όνειρο , που έχει να κάνει με την εμπειρία του άλλου σου «είναι» της 5ης διάστασης της οποίας συνειδητοποιείσαι , και για αυτό έχεις εκδηλώσεις διαταραχών στο σώμα.
Το σώμα σου προσπαθεί να προσαρμοστεί με την συνειδητότητα της 5ης διάστασης ευθυγραμμίζοντας και συγχρονίζοντας την 3η με την 4η διάσταση.

Ερώτηση:

Μερικές φορές αισθάνομαι μια πολύ δυνατή ενέργεια που μου φαίνεται πως πεθαίνω.
Τι μπορώ να κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις;


Απάντηση:

Η επιτάχυνση του σώματός σου , των συστημάτων και των λειτουργιών , δείχνουν την αύξηση του μεταβολισμού και αυτό είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι να ευθυγραμμιστείς και να αναπνέεις με την καρδιά.

Επέτρεψε στα ηλεκτρισμένα ατμοσφαιρικά σωματίδια να μπουν στους πνεύμονές σου και να περάσουν στην καρδιά , εκεί που είναι η Αγαπη. Αυτό θα επιτρέψει στο κυκλοφορικό σου σύστημα να διοχετεύσει μια χαλαρωτική ενέργεια , αυτο που είναι  αγάπη. 

Αυτό θα επιβραδύνει τον μεταβολισμό σου μέχρι να τον φέρει σε αρμονία με το σώμα σου, ειδικά αυτό τον καιρό. Κατόπιν , εισέπνευσε τα σωματίδια , επέτρεψε στο φως να μπει και κάντο να πάλλεται μέσα  από όλο σου το σώμα. Μαζί με το οξυγόνο , τα κύτταρά σου θα λάβουν το φως. Κατά αυτό τον τρόπο το φως θα παραμείνει με αρμονικό και όχι δυσαρμονικό τρόπο.


 Ερώτηση:

θυμάμαι πως έζησα μια εμπειρία κατά την οποία το σώμα μου είχε την αίσθηση πως το διαπέρασε μια ενέργεια με πολύ μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να έχω την αίσθηση πως θα διαλυόταν , παρόλο αυτό συνέχιζα να αισθάνομαι την παρουσία του , αλλά η συνειδητότητά μου φαινόταν πως επεκτεινόταν σε ένα βασίλειο που μου έδινε την πιο πλήρη δυνατότητα του να γνωρίζω του ποιος είμαι εγώ.
Τι μου συνέβη;


Απάντηση:

Όλα συμβαίνουν γιατί εσείς επιθυμείτε να συμβούν.
Αυτό που αισθάνθηκες ήταν μια στιγμή επανασύνδεσης με την Πηγή που την αισθάνθηκες στο φυσικό σου σώμα σαν ένα ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα , αλλά ήταν η ροή του ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Όσο θα επεκτείνεσαι στο ΟΛΟΝ και όσο θα επιτρέπεις στην ύπαρξή σου – ψυχή και στο φωτεινό σου σώμα να έρχεται σε επαφή μαζί του , θα κάνεις όλο και περισσότερη εμπειρία και το αυρικό σου πεδίο θα περιβάλλεται από αυτό.
Θα αισθανθείς να αστράφτεις – να λάμπεις – να φέγγεις , θα αισθανθείς ηλεκτρισμένη και εάν αυτές τις στιγμές ακουμπούσες κάτι θα μπορούσες να το κάψεις.
Εάν θα άγγιζες ένα άτομο θα άφηνες πάνω του κάποιο σημάδι.