FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

E.Coli και το σχέδιο εκφοβισμου: <Προβλημα – Αντιδραση – Λυση>


Η αναλυση του Μάικ Άνταμς αποσαφηνίζει πλήρως το σχέδιο του Κώδικα Alimentarius που βρίσκεται πλέον στην τελικη ευθεία, με την οικονομική καταστροφή των μικροπαραγωγών βιολογικών λαχανικών και τροφιμων καθώς και με την κατάργηση/απόσυρση/απαγόρευση βιταμινών, μετάλλων, συμπληρωμάτων διατροφής και βοτάνων (και χορταρικών), για το... καλό μας!






Εσείς μπορείτε να κατανοήσετε και να πιστέψετε αυτά που ακουτε στο βίντεο; Η μήπως η δική σας βάση δεδομένων (προγραμματισμών) δε σας το επιτρέπει;

Εάν δε σας το επιτρέπει ανήκετε στη μεγάλη πλειοψηφία υπνωτισμένων ανθρώπων που είναι τηλεκατευθυνόμενοι, άβουλοι υπηρέτες τον δυνάμεων που δεν προωθούν την πρόοδο για το πλανήτη γη και την ανθρωπότητα.

Η αλήθεια συχνά μοιάζει σκληρή, σκληρή επειδή δεν είναι επιθυμητή και δεν ταιριάζει στους προγραμματισμούς που έχει ο καθένας. Έτσι το εγώ προτιμά να απορρίπτει παρά η προσωπικότητα να μάθει και να προοδέψει.

ΤΙ μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Ενημέρωση και επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητό νου σας . Το τελευταίο γίνεται σχετικά εύκολα εάν εσείς το επιθυμείτε - με αυτογνωσία και εφαρμοσμένες τεχνικές.

Επιθυμείτε να συνεχίσετε μια πορεία ως τηλεκατευθυνόμενοι, φυλακισμένοι και άβουλοι σκλάβοι ή λαχταράτε για αλήθεια και ελευθερία; Είναι η δική σας επιλογή, άσχετα εάν αυτή στους περισσότερους γίνεται υποσυνείδητα και τηλεκατευθυνόμενα από άλλους για αυτούς.


Codex Alimentarius (Διατροφικός κώδικας). Ο ολοκληρωτισμός στην πιο απόλυτη μορφή του.

 

 



OM (aum)


" I haven't got any Buddhism. I live by letting things happen"

DOGEN


"If you wish to find the Buddha,
first you must look into your own mind,
outside of the mind,there is no Buddha."

HAKUIN













i