FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Όπως οι άνθρωποι, έτσι και τα ζώα προέρχονται από διάφορους πλανήτες, αστρικά συστήματα και σύμπαντα, για να βιώσουν τη ζωή σ' ένα φυσικό σώμα. Ο σκοπός του Ανώτερου Εαυτού τους είναι να μεταφέρουν το μάθημά τους πίσω στον τόπο καταγωγής τους.







ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ

ΣΕΙΡΙΟΣ

Ο Σείριος θεωρείται ο πλανήτης της ευφυϊας και του ορθολογισμού. Πολλές ψυχές που εισάγουν νέα τεχνολογία ή εργάζονται με δραστηριότητες που συνδέονται με το αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο όπως τα μαθηματικά, η νομική, η επιστήμη και ορισμένες πλευρές της συγγραφής, θα έχουν επισκεφθεί τον Σείριο για εκπαίδευση πριν την ενσάρκωσή τους.

Οι δονήσεις από το άστρο αυτό προσφέρουν επίσης, θεραπεία του νου, η οποία επηρεάζει τις στάσεις, τα μοτίβα σκέψης, τις πεποιθήσεις και τα κληρονομημένα μιάσματα, ενώ βοηθά να εισαχθεί η σοφία του ανώτερου νου.

ΔΕΛΦΙΝΙΑ : 

Τα δελφίνια, οι Αρχιερείς και οι Αρχιέρειες των ωκεανών και φύλακες της σοφίας, κρατούν τις ιερές γνώσεις της Ατλαντίδας για την ανθρωπότητα. Είναι σαν ζωντανοί υπολογιστές.

Τα ξεχωριστά αυτά πλάσματα έχουν αποφασίσει να εισέλθουν σ' ένα φυσικό σώμα ώστε να επιδείξουν στον κόσμο σας ότι υπάρχει ένας ανώτερος τρόπος ύπαρξης.

Παράλληλα υπενθυμίζουν στους αλαζόνες που θεωρούν ότι οι άνθρωποι είναι τα πιο εξελιγμένα πλάσματα στη Γη, ότι υπάρχουν και άλλα, πιο σοφά. Πολλοί άνθρωποι που κολυμπούν με τα δελφίνια ή συνδέονται με την ενέργειά τους, μεταφέρουν επάνω τους την ανώτερη γνώση και λαμβάνουν θεραπεία.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
/DIANA COOPER