FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Aσκηση οραματισμου για ενεργειακο καθαρισμο και ευθυγραμμιση των τσακρας.





Ο ακόλουθος οραματισμός δόθηκε δια μέσου του Γαλαξιακού Συμβουλίου του Φωτός. Η άσκηση τούτη μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα και λειτουργεί πέρα από τις όποιες ικανότητες για οραματισμό. Η πρόθεση σας για να ξεκινήσει η άσκηση είναι αρκετή.

Διάρκεια άσκησης: 10-15 λεπτά.

Καθίστε αναπαυτικά σε μια καρέκλα με τη σπονδυλική στήλη σε ευθεία στάση, τα πόδια σας να πατούν στο πάτωμα και με τις παλάμες σας στραμμένες προς τα επάνω. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές, επιτρέποντας στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αδειάσει από όποιες ανησυχίες και σκέψεις.

Οραματιστείτε μια σφαίρα ακτινοβόλου φωτός η οποία κατεβαίνει από τον κεντρικό ήλιο του γαλαξία μας και σταματά πάνω από το κεφάλι σας, περίπου 50 εκ.

Αυτή η σφαίρα αρχίζει να περιστρέφεται τώρα και ακτινοβολεί προς τα κάτω ένα αιθέριο κώνο από λευκό φως (αγκαλιάζοντας όλα σας τα σώματα).

Αισθανθείτε την αγκυροβόληση της ενέργειας καθώς η περιστροφή του κώνου ξεκινά και καθαρίζει τα ενεργειακά σας πεδία. Καθίστε όσο χρειάζεται σε αυτή την ενέργεια μέχρι να αισθανθείτε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Αφού ολοκληρωθεί αυτό το καθάρισμα θα δείτε ότι η σφαίρα φωτός εκπέμπει από το κέντρο της μια ακτίνα φωτός σαν λέιζερ η οποία διαπερνά όλη την στήλη των τσάκρα σας.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η ευθυγράμμιση, η σφαίρα φωτός αναχωρεί προς τα επάνω και επιστρέφει πίσω στην πηγή. Εδώ η άσκηση ολοκληρώνεται.

Μπορείτε να παραμείνετε σε κατάσταση διαλογισμού μετά την ολοκλήρωση της άσκησης έτσι ώστε να λάβετε εντυπώσεις και μηνύματα που ίσως δοθούν για εσάς προσωπικά.

Φρίξος Χριστοδούλου.

Angels House University: www.angelicreiki.eu