FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Αγγιζει τα ορια επιστημονικης φαντασιας το πόσο έχει διαστρεβλωθει και παρερμηνευτεί η διδασκαλία του Χριστού...







Η Εκκλησία δεν είναι μια κλειστή εταιρεία σεσωσμένων, 
που απολαμβάνουν, 
αποκλειστικά αυτοί, 
τα δώρα του Θεού και 
διεκδικούν να εξασφαλίσουν ανέσεις, 
προνόμια και κοσμική εξουσία. 

Αναστάσιος Αλβανίας



Βλεπεις αυτοαποκαλουμενους χριστιανους, εγκλωβισμενους στη στενοτητα της εκκλησιαστικης-χριστιανικης ηθικης,  με παγιωμενες πεποιθησεις ιδιοκτησιακου καθεστωτος σε σχεση με το Χριστο. Οπαδοποιημενα ρομποτακια με ένα υπερμετρο ¨εγω¨ που ζεχνουν τυπολατρεια, συντηρητισμο και οπισθοδρομικοτητα.

Εχουν κοψει και ραψει στα μετρα τους αυτό που αποκαλουν Χριστο, θεωρωντας ολες τις αλλες πνευματικες παραδοσεις και θεραπειες ακυρες και οργανα του σατανα.

Αγγιζει τα ορια επιστημονικης φαντασιας το πόσο έχει διαστρεβλωθει και παρερμηνευτεί η διδασκαλία του Χριστού...Αν τους έλεγες ότι αυτό που έμεινε είναι αίρεση θα σε εκαιγαν στη πυρα η θα σε σταύρωναν…

Η υπαρξη νοημοσυνης και γνωσης της ιστοριας βλεπει τον Ιησου Χριστο και γενικοτερα τη Χριστικη Ενεργεια εξω και χωριστα από το ιερατειο και τις οργανωμενες θρησκειες.  Ο Χριστος, δεν δημιουργησε καποια θρησκεια η αιρεση. Ηρθε, διδαξε, δεν εγραψε κανενα βιβλιο, ειπε αυτό που ειχε αποστολη να πει και ο εχων ωτα ακουειν ακουετω. Ο Ιησους απλα ηρθε, διδαξε και ανεληφθη. Δεν διδαξε,  ουτε ιδρυσε κανενα χριστιανισμο και καμια εκκλησια. Δίδασκε την καλοσύνη, την αγάπη, τη συμπόνια και την ειρήνη.

Καιρος είναι οι παπαρολογοι θεολογιζοντες χριστιανοι να σταματησουν να προσπαθουν να είναι χριστιανοι και να τεινουν να είναι σαν το Χριστο. Η διδασκαλία του Ιησου χρησιμοποιήθηκε εντεχνως από τα ιερατεία και ότι δεν τους εξυπηρετούσε το έκαναν αίρεση και το έκαψαν ...

Οι άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το Χριστό ήταν πραγματικοί χριστιανοί, οι μόνοι χριστιανοί, γιατί το είχαν επιλέξει. Πήγαιναν ενάντια στο πλήθος, διακινδύνευαν τις ζωές τους, ζούσαν μέσα στην ανασφάλεια. Είχαν γεννηθεί εβραίοι, η ζωή τους θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν δεν ακολουθούσαν τον Ιησού. Ήταν επικίνδυνο να είσαι οπαδός του Ιησού, αποδείχτηκε επικίνδυνο και για τον Ιησού τον ίδιο. Τον σταύρωσαν και καταδίωξαν ανελέητα τους μαθητές του. Αυτοί ήταν πραγματικοί, αυθεντικοί άνθρωποι. 

Σήμερα το να είσαι χριστιανός δεν σημαίνει τίποτα. Η μαλλον σημαινει διογκωμενο εγω, δογματισμο που ζεχνει, τυπολατρεια, συντηρητισμο, παγιωμενες πεποιθησεις, κολλημενα μυαλα, βολεμενους κ@λους οικονομικα και μαλιστα σε θεσεις εξουσιας, Πιο Χριστιανοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την επίσημη εκκλησία, παρά οι αποδέκτες της. Αφού το ίδιο έκανε και ο Χριστός…

Χρειαζομαστε ''Εστιες Φωτός''και όχι εκκλησίες δογμάτων. Οι ...εκκλησίες ως χώροι στην ύλη, είναι ανθρώπινες επινοήσεις επιτήδειων. Εκκλησία είναι ο εσωτερικός μας κόσμος, η Φύση, η Γη όλη, το Σύμπαν όλο. Στο μυαλό του Ιησού Χριστού, δεν χρειαζόταν ένα υλικό, ένα ''πού'', ένας χώρος για να λατρευτεί ο Θεός, αλλά ένας χώρος μέσα μας ''εν Πνεύματι και Αληθεία''. Και μόνο εκεί μπορούμε κανονικά να τον δοξάζουμε.







.