FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Το να μη φοβάσαι να τσαλακωθείς σε κάνει διάφανο.




Όταν κυκλοφόρησε στο ίντερνετ η ιστορία με τις μετοχές από την τράπεζα της Ανατολής που υπόσχονται να εξοφλήσουν και με το παραπάνω το οικονομικό όφελος της Ελλάδας, έκανα μια ερώτηση στα παιδιά εκεί πάνω αν θα γίνει κάτι τέτοιο. Και κάποιες μέρες νωρίτερα, τους είχα επίσης ρωτήσει τί θα γινόταν με τις σχέσεις Ελλάδας - Κύπρου - Τουρκίας. 

Για το δεύτερο, το γκρουπ μου απάντησε πως, μεταξύ άλλων, είναι ένα Β εφεδρικό πλάνο "κόλλας" μεταξύ των Ελλήνων αλλά εμείς οι εργάτες του φωτός να το δούμε και ως ευκαιρία για φως μεταξύ των τριών λαών. Η ενέργεια έχει σκάψει βαθιά και φέρνει στην επιφάνεια την ενέργεια παλαιότερων συγκρούσεων για να ξεκαθαριστεί, όχι όμως απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο. Για το πρώτο ερώτημα σχετικά με τις μετοχές, μου έδειξαν μια μεγαλύτερη εικόνα του παζλ. Μου είπαν να εστιαστώ στο τί έφερε αυτό το μήνυμα και όχι στο ίδιο το γεγονός. 

Ξαφνικά, πολλοί Έλληνες άρχισαν να χαμογελούν και να ελπίζουν λέγοντας... "Βρε μπας...;" Εκεί που στην ενέργεια πάνω από την Ελλάδα κυριαρχούσε το γκρίζο, τώρα άρχισαν σποραδικά να υπάρχουν ξέφωτα φωτός. Και η θετική εστιασμένη ενέργεια, υλοποιεί θετικά. Δεν απάντησαν αν θα εξοφληθεί το χρέος της Ελλάδας ή όχι, καθώς αυτό εξαρτάται καθαρά από την έκβαση ενός ακόμη παιχνιδιού μέσα στο Παιχνίδι.

"Εσείς παίζετε το Παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Αυτή τη στιγμή πετάχτηκε στην αρένα της Ελλάδας ένα νέο παιχνίδι και το τί θα κάνετε με αυτό, εξαρτάται από την δική σας οπτική. Αυτό που θέλουμε όμως να μοιραστούμε μαζί σας, είναι πως όσο πιο βαθιά πηγαίνει η κάθαρση, τόσα περισσότερα κομμάτια βγαίνουν στην επιφάνεια από το παρελθόν σας και αυτό το γεγονός με τις μετοχές σας, ήρθε από το παρελθόν σας. Σκάψατε πολύ βαθιά και πέρα από τη λάσπη που μέχρι στιγμής φέρνατε στην επιφάνεια, τώρα χτυπήσατε την πρώτη φλέβα χρυσού. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα ξαναβρείτε λάσπη και πέτρες. 

Δείτε το ενεργειακά τί μπορεί να σημαίνει, μην εστιάζεστε στο γεγονός. Να θυμάστε πως όταν προσδοκείτε χρήματα, στην ουσία παραδέχεστε την αντανάκλαση ενέργειας και όχι την καθεαυτή αφθονία. Η πίστη στην αντανάκλαση της ενέργειας δεν μπορεί να υλοποιήσει αφθονία. Αυτό το γεγονός με τις μετοχές σας, δείτε το ενεργειακά τί συμβολίζει, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτό που σας ζητούμε είναι απλά να μην προσκολληθείτε πάνω στο γεγονός αλλά στην ουσία του γεγονότος".

Στο μήνυμα του Σεπτεμβρίου, το γκρουπ κάνει λόγο για την παγκόσμια οικονομία και πως δεν χρειάζεται να έχουμε πέντε κουβέρτες όταν όλες τους κάνουν την ίδια δουλειά και μπορούμε μια χαρά να εξυπηρετηθούμε με μόνο μία. Αυτό είναι το γεγονός που πρέπει να καταλάβουμε και να υιοθετήσουμε στη ζωή μας. 

Νέες πληροφορίες που αφορούν το νερό σχετικά με τον πλανήτη και το σώμα μας δίνονται επίσης. 

Επίσης το γκρουπ μιλάει και για τους δασκάλους που τώρα έχουν αλλάξει παράδειγμα και δεν χρειάζεται να βρίσκονται πλέον σε θρόνο για να διδάξουν. Δάσκαλος είναι εκείνος που περνάει κι αυτός καταστάσεις δύσκολες όπως και οι μαθητές του και βρίσκεται πλάι τους για να μοιραστεί την εμπειρία του και τις οπτικές του και όχι απλά να διδάσκει θεωρίες, να δημιουργεί αυλή και να είναι ατσαλάκωτος. Το να μη φοβάσαι να τσαλακωθείς σε κάνει διάφανο.

Είναι κάτι που το λένε τα παιδιά εκεί πάνω ξανά και ξανά. Μη φοβάστε να μοιραστείτε εμπειρίες και να κρατάτε ανοιχτή την καρδιά σας, γιατί μονάχα έτσι θα μπορείτε να βρείτε κομμάτια του παζλ που μπορούν να συνδεθούν μαζί σας. Ο κάθε άνθρωπος φέρνει ένα μοναδικό κομμάτι του παζλ. Πολλά κομμάτια μαζί συνθέτουν μεγαλύτερο μέρος της εικόνας που θα βοηθήσει όλους. Βρείτε εκείνα τα κομμάτια που συνορεύουν με το δικό σας και παίξτε όμορφα μαζί.

για το lightworker.gr, Elena Era

Διαλογισμός (Zazen). Το ζαζέν είναι η καθιστή στάση όπου μπαίνουμε στην κατάσταση του μη-νου.



.


Η γιαπωνέζικη λέξη ‘ζαζέν’ αποτελείται από δυο χαρακτήρες.

Ζα=κάθισμα

Ζεν=διαλογισμός


Αυτή η καθιστή στάση είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς είναι η βάση της πρακτικής του Ζεν. Υπάρχει ένας αριθμός στάσεων από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε όταν κάνουμε ζαζέν. Καθώς η στάση του πλήρους λωτού είναι συνήθως αδύνατη για τους πλειοψηφία των ανθρώπων οι περισσότεροι είτε σταυρώνουν τα πόδια τους  είτε υιοθετούν την στάση σέιζα.  Εάν αυτές οι στάσεις μας είναι άβολες μπορούμε απλά να καθίσουμε σε μια καρέκλα αρκεί η πλάτη μας να είναι ίσια.

Aυτοί είναι μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Η σπονδυλική στήλη πρέπει να είναι ίσια και το σώμα ακίνητο.
Η στάση μας πρέπει να είναι σταθερή και άνετη.
Ακουμπήστε τα χέρια στη ποδιά σας με το δεξί χέρι κάτω από το αριστερό και τις άκρες των δακτύλων να εφάπτονται απαλά.

 Χαλαρώστε τους ώμους.

Κρατήστε τα μάτια μισόκλειστα, χωρίς να συγκεντρώνεστε σε κάτι συγκεκριμένο. Η ματιά σας πρέπει να κατευθύνεται προς το πάτωμα.

Αρχίστε να μετράτε τις αναπνοές σας νοερά μέχρι το δέκα και επαναλάβετε. Αναπνέετε κανονικά από την μύτη. Μπορούμε να χωρίσουμε την αναπνοή σε δύο μέρη με αυτό τον τρόπο. 1Εεε(εισπνοή) 2Νννα(εκπνοή). Ενώ αναπνέουμε συγκεντρωνόμαστε στην συστολή των κοιλιακών μυών.

Το ζαζέν ( ο διαλογισμός) είναι η επιστροφή στο ‘εδώ και τώρα’. Αυτή η ακινησία του σώματος επιφέρει την ηρεμία του νου. Μπορεί να μοιάζει δύσκολο αλλά με τον χρόνο και την εξάσκηση αυτή η στάση γίνεται φυσική. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η στάση που παίρνουμε να μην μας είναι άβολη. Δεν μπορούμε να υπερβούμε το σώμα μας. Είναι με αυτό που βιώνουμε την Πραγματικότητα.

¨Όταν παραμένουμε σιωπηλοί και χωρίς εντάσεις αναδύεται μια διαφορετική κατάσταση του νου. Είμαστε ανοιχτοί, παρόντες, ξέχωροι από τα περιεχόμενα της σκέψης, ελεύθεροι από κρίσεις και περίπλοκα διανοητικά σχήματα. Δεν χρειάζεται να πασχίσουμε να κάνουμε κάτι. Είναι αρκετό απλά να καθίσουμε ήσυχα χωρίς να κάνουμε οτιδήποτε. Δεν υπάρχει κάποιος στόχος να επιτευχθεί .Με το ζαζέν εκπαιδεύουμε τους εαυτούς μας να γίνουν Βούδες, ή μάλλον να επιστρέψουν στην Βουδική τους κατάσταση γιατί από την αρχή είμαστε όλοι Βούδες.

Το ζαζέν είναι η καθιστή στάση όπου μπαίνουμε στην κατάσταση του μη-νου. Οι μεγάλοι δάσκαλοι είπαν : ‘Η μόνη εκπαίδευση για να γίνεις Βούδας είναι να μην σκέφτεσαι οτιδήποτε’. ¨Όταν καθόμαστε πάνω σε αυτή την γη γινόμαστε ένα με ολόκληρο το σύμπαν .Στην Δυτική παράδοση ο ουρανός είναι ο μυστικός χώρος του Θεού ενώ η γη είναι βρώμικη και αμαρτωλή. Παρ’όλα αυτά στην Ανατολή βρίσκουμε το φως του Βούδα όταν καθόμαστε πάνω σ’αυτή την βρώμικη γη. ¨

Όταν κατανοούμε την σοφία της απελευθέρωσης μέσα από το κάθισμα ενώ βρισκόμαστε μέσα στη σκόνη και τον πόνο αυτό είναι ζαζέν.
http://www.athenszen.gr/




.

Η Νευροχημεία του Μέλλοντος. Αναπρογραμματισμός των νευροδιαβιβαστών και διαγραφή των καρμικών αιτιών μιας ασθένειας. Πνευματικα χειρουργεια με γενετιστές αρχαγγέλους της 5ης Διάστασης που εντοπίζουν και ακυρώνουν τις εγγραφές αλλοιώσεων (τοξικά αποτυπώματα) που συλλέγει η ψυχή από τα αστρικά (ακασικά) πεδία.

Με αυτά τα χειρουργεια,  οι άγγελοι και οι οντότητες γενετιστές της 5ης Διάστασης ανιχνεύουν σε ομάδες ανθρώπων αστρικές εγγραφές διάφορων εξαρτήσεων, ασθενειών και αρνητικών συναισθημάτων.
Οι άνθρωποι κατά τις συνεχόμενες ενσαρκώσεις τους βιώνουν συνήθως συνεχόμενη απόρριψη, ενοχές, θλίψη, κατάθλιψη.
Αυτές οι συμπεριφορές θεωρούνται έντονα αποτυπώματα τα οποία μεταφέρονται κατά τη γέννηση και αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο. Αυτά τα αστρικά αποτυπώματα οδηγούν σε κάθε ενσάρκωση τον άνθρωπο σε διάφορες μορφές εξαρτήσεων όπως ουσίες, αλκοολισμός, εθισμός σε ψυχοφάρμακα, μη ισορροπημένη σεξουαλικότητα κ.α.
Τα αρνητικά βιώματα που πηγάζουν από τις ενσαρκώσεις αποτυπώνονται συνήθως στα όργανα του φυσικού σώματος είτε ως προβλήματα στο γενετικό σύστημα κ.α.
Τα τοξικά αποτυπώματα ανιχνεύονται από τους γενετιστές αρχαγγέλους οι οποίοι ενισχύουν και μεταφέρουν θετικά ψυχοκύτταρα.
Οι αρχάγγελοι εντοπίζουν και ακυρώνουν τις εγγραφές αλλοιώσεων που συλλέγει η ψυχή από τα αστρικά (ακασικά) πεδία.

Νευρώνες. Μια υπερβατική αποκατάσταση. 
Neurons. A transcendent recovery.
Οι νευρώνες του εγκέφαλου μας έχουν μια πολύπλοκη δικτύωση . Δέχονται καθημερινά εικόνες και αισθήσεις. Διαφορετικές εικόνες και αισθήσεις δραστηριοποιούνται στο δεξί λοβό και διαφορετικές στο αριστερό. H διτοτητα των λοβών μας ελέγχει τα 2 εργοστάσια του οργανισμού μας συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό σύστημα . Συνήθως τα δυο αυτά συστήματα λόγω της αρνητικής φόρτισης των συναισθημάτων , βρίσκονται σε σύγκρουση και αντιπαράθεση. Όταν οι τοξινώσεις που αποβάλλονται από αυτήν την σύγκρουση είναι ισχυρές , ο άνθρωπος νοσεί , ψυχικά και σωματικά .
Η αρμονία αυτών των νευρικών διακλαδώσεων μπορεί να διατηρηθεί με πολλούς τρόπους κάποιοι από αυτούς είναι εστίαση σε όμορφες εικόνες στην φύση αισιόδοξες σκέψεις διαλογισμός απλή προσευχή ενασχόληση με την τέχνη μουσική ζωγραφική χορός άσκηση μελέτη βιβλίων που προάγουν το πνεύμα και το ποιο βασικό επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό .
 Όλες αυτές οι ενασχολήσεις ενεργοποιούν τις φυσικές ενδορφινες την ντοπαμινη οι οποίες εκχύνονται στις συνάψεις νευρώνων διορθώνοντας τις τοξικές απολήξεις αυτών .
Τα πνευματικά χειρουργεία που πραγματοποιούνται στην πύλη αγγέλων, είναι μια εναλλακτική προηγμένη μέθοδος. Γίνεται η επικοινωνία με πενταδιαστατικές οντότητες θεραπευτών καθώς και αρχαγγέλων εξαγνιστών.
Αυτό το διάστημα πραγματοποιείται μια ιδιαίτερη εναλλακτική προσέγγιση Στην ΠΥΛΗ των ΑΓΓΕΛΩΝ που έχει να κάνει με την ψυχοθεραπεία • εντοπίζονται οι κόμβοι νευρώνων που έχουν συσσωρεύσει νευροτοξικες ουσίες βελτιώνοντας τις βλάβες . Σημειωτέον ότι αυτά τα πνευματικά χειρουργεία γίνονται στο αστρικό μας σώμα αφού πρώτα προηγηθεί καθοδήγηση χαλάρωσης. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι εναλλακτικές και δεν υποκαθιστούν την ιατρική και την φαρμακολογία,  δουλεύουν στο ψυχικό σώμα και όχι στο υλικό.

Νευροχημεία του Μέλλοντος. 
Η φιλοσοφία των νευροδιαβιβαστών.
ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΝΟΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Η Γη έχει ήδη ανοίξει τις πύλες της στις ενέργειες της 5ης Διάστασης, που είναι μια διάσταση κρυσταλλικής καθαρότητας.
Περίπου το 2012, είναι ένα οριακό χρονικό σημείο, όπου ο πλανήτης και το έμψυχο υλικό του θα περάσουν σε έναν νέο κύκλο εξέλιξης. Η Γη «αλλάζει» σε γεωλογικό, φυσικό ψυχικό, πνευματικό, κοινωνικό και θρησκευτικό επίπεδο και ο νέος αυτός κύκλος εξέλιξης έχει «καθοριστεί» ως Μετατλάντιος πολιτισμός.
Δεχόμαστε βομβαρδισμό νέων πληροφοριών, νέες πηγές γνώσης ξεπηδούν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κάποιες από αυτές γίνονται γνωστές και άλλες όχι.
Τα παλαιά δεδομένα αλλάζουν, η ψυχή του πλανήτη απελευθερώνεται και οι νέες ψυχές που γεννιούνται έχουν τροποποιημένο νευρικό σύστημα, ώστε να γίνουν οι προάγγελοι των μετανθρώπων που θα κατοικούν στη γη. Οι μεταλλακτικές ενέργειες κάθαρσης, που περνούν στο μαγνητικό δίκτυο της Γης, τροποποιούν τη δομή του DNA του ανθρώπου που είναι πια έτοιμος να δεχτεί τις ραγδαίες αλλαγές.
Η ιατρική του μέλλοντος θα χαρίσει στους ανθρώπους πλήρη υγεία μέχρι την τελική έξοδο από τον πλανήτη.
Βιομοριακοί ερευνητές θα δεχτούν ανώτερες πληροφορίες και θα κατασκευάσουν υβριδικά μηχανήματα ανώτερης τεχνολογίας. Τα μηχανήματα αυτά θα έχουν ένα αναπτυγμένο σύστημα νοημοσύνης. Υβριδικοί κρύσταλλοι θα ανιχνεύουν τις αλλοιώσεις στο ανθρώπινο σώμα. Ο κύριος τρόπος θεραπείας θα πραγματοποιείται με νανοσφαιρίδια, τα οποία θα διατηρούνται σε κρυσταλλικές μήτρες τροφοδότησης και θα είναι κατάλληλα τροποποιημένα ώστε να επιδιορθώνουν όλες τις βλάβες στο σώμα των ανθρώπων. Επίσης, κάποια από αυτά θα αναπλάθουν από τους ανθρώπινους ιστούς νέα όργανα, που θα αντικαθιστούν τα φθαρμένα, χωρίς τομές και χωρίς την τοξικότητα χημικών.
Προς το παρόν, έχουν κατασκευαστεί κάποια μηχανήματα / υπολογιστές που ανιχνεύουν τη συχνότητα των κυττάρων και διοχετεύουν συχνότητες «αλλαγών». Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Η κρυσταλλική τεχνολογία της 5ης Διάστασης είναι ακόμα σε ερευνητική μορφή, με αποτέλεσμα οι  θεραπείες να μην έχουν ακόμα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Είναι γνωστό ότι οι ασθένειες είναι κατά 80% ψυχοσωματικές. Ένα μέρος αυτών είναι εγγραφές που μεταφέρονται στο ψυχικό αρχείο του ανθρώπου από ζωή σε ζωή, προκειμένου να ξεπεραστεί ένα συγκεκριμένο μάθημα. Ένα 20% των ασθενειών προκαλείται από τη μόλυνση των τροφών και της ατμόσφαιρας, από κληρονομικότητα και εξαρτήσεις (φάρμακα, ποτό, τσιγάρο, ουσίες).
Οι συναισθηματικές εξαρτήσεις δημιουργούν τοξίνες στο σώμα μας και με την υπερφόρτωση προκαλούνται φλεγμονές και κακοήθη ή αυτοάνοσα νοσήματα. Επίσης, οι καρμικές μνήμες παρακινούν τους ανθρώπους σε μιμητικές τοξικές συμπεριφορές. Αν ο άνθρωπος δεν έχει αυτογνωσία, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις συμπεριφορές και τότε νοσούν η ψυχή και το σώμα.
Τα τελευταία 10 χρόνια, έχει δοθεί στη Μαρία Ζαβού ένα πρόγραμμα εναλλακτικής θεραπείας, το οποίο εστιάζεται στον αναπρογραμματισμό των νευροδιαβιβαστών και τη διαγραφή των καρμικών αιτιών μιας ασθένειας. Μέσω καθοδήγησης της Μ.Ζ. «ανοίγει» μια πύλη, απ’όπου κατέρχονται οντότητες – θεραπευτές της 5ης Διάστασης. Οι οντότητες αυτές παρουσιάζονται με αιθερικό σώμα στην αιθερική διάσταση του χώρου και εργάζονται θεραπευτικά στα αιθερικά και αστρικά σώματα των ανθρώπων.

Η θεραπεία στηρίζεται σε 3 ομάδες οντοτήτων.
Η πρώτη ομάδα, που εργάζεται στα αιθερικά σώματα των ανθρώπων, είναι οντότητες εξαγνιστών. Εντοπίζουν νευροτοξίνες και καρμικά μελανώματα, τα οποία και διαγράφουν, απαλλάσσοντας έτσι τον άνθρωπο από την αιτία της καρμικής του ασθένειας.
Η δεύτερη ομάδα είναι οντότητες χειρουργών, οι οποίοι αφαιρούν τις δυσαρμονίες που ανιχνεύονται στα όργανα του σώματος.
Η τρίτη ομάδα αποτελείται από γενετιστές νευρολόγους, οι οποίοι διορθώνουν τις βλάβες του νευρικού συστήματος, επαναφέροντας την ομαλή λειτουργία των νευροδιαβιβαστών. Εισάγουν ενεργειακά νανοσφαιρίδια, ώστε να ισορροπήσουν τη ροή του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος. Τα νανοσφαιρίδια αυτά μετατρέπουν την τοξικότητα του αιθερικού και αστρικού φορέα.
Πολλές βλάβες διορθώνονται, ιδιαίτερα αυτές που δεν έχουν προλάβει ακόμη να εκδηλωθούν στον υλικό μας φορέα. Ακόμα και τότε όμως, συχνά η ασθένεια υποχωρεί και με ταυτόχρονη ιατρική καθοδήγηση, ο άνθρωπος οδηγείται σε μια σωστή θεραπεία.
Η θεϊκή δύναμη είναι αποτυπωμένη στο κέντρο εγγραφών του DNA κάθε ανθρώπου, ωστόσο η δύναμη αυτή δεν είναι εύκολο να ανιχνευθεί γιατί στους περισσότερους ανθρώπους βρίσκεται ακόμα σε νάρκη.
Τα φωτεινά νανοσφαιρίδια που εισάγουν οι οντότητες γενετιστών της 5ης Διάστασης στη σωστή συχνότητα «ξυπνούν» την εσώτερη εγγραφή των θεϊκών μας στοιχείων. Το αποτέλεσμα είναι να υποτάξει ο άνθρωπος την κατώτερη προσωπικότητά του και να αναπτύξει μια «φωτεινή» προσωπικότητα, μέσα στην οποία καθρεπτίζεται η δύναμη της ψυχής. Τότε αρχίζει ο άνθρωπος να δομεί έναν υγιή ψυχικό και υλικό φορέα.
Οι Γενεσιουργοί από την 5η Διάσταση βρίσκονται ήδη στο αιθερικό πεδίο της Γης. Μια από τις κύριες αποστολές τους είναι να καθαρίσουν τον πλανήτη από ψυχικά μελανώματα και σκοτεινά δίκτυα. Παράλληλα ενεργοποιούν τις συνειδήσεις των ανθρώπων, οι οποίοι είναι πλέον έτοιμοι να περάσουν στις νέες συχνότητες αλλαγών που έχει μπει ο πλανήτης Γη.

Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία των θεραπευτικών εφαρμογών, διοχετεύονται από τις ουράνιες οντότητες νευροκύτταρα, μέσω συχνοτήτων, που είναι:
Ενεργοποιητές. Οι συχνότητες αυτές ενεργοποιούν την ντοπαμίνη, η οποία προωθεί την αίσθηση της αισιοδοξίας. Η αισιοδοξία είναι η βάση για τις μετέπειτα θετικές εντολές, που αφορούν την ανάπτυξη και τη δημιουργία.
Ισορροπιστές. Λειτουργούν κατευναστικά στην υπερκινητικότητα αρνητικών σκεπτομορφών και συνδέουν τη λογική με το συναίσθημα.
Παραγωγικά νευροκύτταρα. Παράγουν ενδορφίνη, μια σημαντική ορμόνη, η οποία αναπτύσσει λύσεις σε δυσκολίες και αδιέξοδα.
Μεταλλακτικά νευροκύτταρα. Εντοπίζουν τους άρρωστους νευρώνες και μεταλλάσσουν τη δόμησή τους. Έτσι, ελέγχεται ο «θυμωμένος» λόγος και η εξουσιαστική δημαγωγική τάση του ανθρώπου.
Ρυθμιστικά νευροκύτταρα. Διοχετεύουν τους κατάλληλους ηχοπαλμούς για να υπάρχει ομαλή σύναψη στα ζεύγη των νευρώνων.
Αποφορτιστές. Είναι συχνότητες που αποφορτίζουν τις εντάσεις.

Όλες αυτές οι θεϊκές συχνότητες νευροκυττάρων φέρουν στον πυρήνα τους τη μνήμη και τις ικανότητες της θεϊκής καταγωγής του ανθρώπου. Όσο αυτά παραμένουν ανενεργά, ο άνθρωπος δεν γνωρίζει το ευρύ πεδίο της δυναμικής του. Όταν όμως οι οντότητες των γενετιστών διοχετεύουν τις κατάλληλες συχνότητες, τα νευροκύτταρα του εγκεφάλου αλλάζουν πληροφόρηση , το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου αντιδρά θετικά και η βιοχημεία αλλάζει.
Βασική προϋπόθεση για τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους, είναι να πιστεύουν στην ύπαρξη της θεϊκής προστασίας, καθώς και στις ουράνιες οντότητες των θεραπευτών.
Για τις θεραπείες των Πνευματικών Χειρουργείων γίνεται λεπτομερέστερη περιγραφή στο βιβλίο της Μαρίας Ζαβού με τίτλο «Πνευματικά Χειρουργεία – Εφαρμογές από την 5η Διάσταση». Με τη μελέτη αυτού του βιβλίου, ο άνθρωπος διδάσκεται πώς να θεραπεύει, ακόμα και να χειρουργεί, το αστρικό του σώμα. Στη συνέχεια, η θεραπεία μεταφέρεται και στο φυσικό σώμα.
Για πληροφορίες στην γραμματεία της πύλης ΑΓΓΈΛΩΝ






.