FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η λέξη πλήρης (whole) είναι όμορφη. Η λέξη heal (θεραπεύω)προέρχεται από το whole (πλήρης) και η λέξη holy (ιερός) επίσης προέρχεται από το whole (πλήρης). Είναι πλήρης, είναι θεραπευμένος, ιερός.

.


.





Μεταφέρεις μαζί σου την πληγή σου. Με το εγώ, ολόκληρη η ύπαρξή σου είναι μια πληγή. Και τη μεταφέρεις ολόγυρα. Κανένας δεν ενδιαφέρεται να σε πληγώσει, κανένας δεν περιμένει κατηγορηματικά να σε πληγώσει΄ οι πάντες είναι απασχολημένοι με τη προφύλαξη της δικιάς τους πληγής. Ποιος έχει τις δυνάμεις; Παρ΄όλα αυτά όμως συμβαίνει έτσι, γιατί είσαι τόσο έτοιμος να πληγωθείς, τόσο έτοιμος, περιμένοντας στην άκρη το οτιδήποτε.

Δεν μπορείς να αγγίξεις έναν άνθρωπο του Ταό. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει κανείς να τον αγγίξεις. Δεν υπάρχει πληγή. Είναι υγιής, θεραπευμένος, πλήρης. Αυτή η λέξη πλήρης (whole) είναι όμορφη. Η λέξη heal (θεραπεύω)προέρχεται από το whole (πλήρης) και η λέξη holy (ιερός) επίσης προέρχεται από το whole (πλήρης). Είναι πλήρης, είναι θεραπευμένος, ιερός.

Έχε επίγνωση της πληγής σου. Μην τη βοηθάς να μεγαλώσει, άσε τη να θεραπευθεί΄ και θα θεραπευθεί μόνο όταν κινηθείς προς τις ρίζες. Λιγότερο κεφάλι, περισσότερο η πληγή θα θεραπευθεί: χωρίς το κεφάλι, δεν θα υπάρχει πληγή. Ζήσε τη ζωή χωρίς το κεφάλι. Κινήσου ως ολική ύπαρξη και αποδέξου τα πράγματα.

Επί είκοσι τέσσερις ώρες, δοκίμασέ το΄ ολική αποδοχή, ό,τι κι αν συμβαίνει. Κάποιος σε θίγει, αποδέξου το΄ μην αντιδράσεις και δες τι συμβαίνει. Ξαφνικά θα νιώσεις να κυλά μέσα σου μια ενέργεια που δεν την έχεις νιώσει πριν.

Osho The Empty Boat Κεφάλαιο 10














.

Aυτο που μας κανει να υποφερουμε ειναι η ιδια μας η αντισταση.

.





.

















.