FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Η συμπόνια δημιουργεί κβαντική ενέργεια. Ο φόβος δημιουργεί σκοτάδι. / LIVE KRYON CHANNELLING "Μια περίληψη"





Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. 

Ορισμένοι θα έλεγαν ότι θα ’πρεπε να χρειάζεται περισσότερο χρόνο ο Άνθρωπος στο βάθρο, για να αφομοιώσει την ενέργεια του Πνεύματος. Ισχυρίζονται ότι παίρνει περισσότερο χρόνο για να ενσωματωθεί η ενέργεια αυτή στο σώμα του, ώστε να έχει μια σύγκλιση της ενέργειας που προσομοιάζει του Ανώτερου Εαυτού. Σας λέμε όμως ότι έτσι γίνεται στη νέα αυτή ενέργεια. Το βλέπετε μπροστά σας. 

Υπάρχει ένα παλαιό πρότυπο γραμμικότητας που υπαγορεύει να προσεύχεσαι και λατρεύεις σε συγκεκριμένο χρόνο και να παίζεις σε συγκεκριμένο χρόνο. Πρόκειται για μια κατάτμηση του Θεού, έτσι δεν είναι; 

Τι θα γινόταν εάν είχες πάντα διαθέσιμο τον Ανώτερο Εαυτό σου; Εάν τον είχες μαζί σου σε τόσο υψηλό επίπεδο, ώστε να γινόταν εσύ; Κάθε λέξη που έλεγες να προέρχεται από εκείνον. Κάθε φορά που σε κοιτάζει κάποιος, να έχεις συμπόνια στα μάτια… για εκείνον που τσακώνεται μαζί σου, εκείνον που σε βρίζει, την εξουσία που δε σου αρέσει. Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς, αντικρίζοντάς τους, να βλέπεις πρώτα τη συμπόνια και μετά να αφοπλίζεις όλα τα συναισθήματα που συμβαίνουν; Όταν λοιπόν ο συνεργάτης μου κάθεται στην καρέκλα, του έχω δώσει οδηγίες να γίνεται συμπονετικός με όλους και αυτό μου επιτρέπει να προσέρχομαι σε μια στιγμή. Εδώ είμαι λοιπόν.

Υπάρχει μια παράδοση, όταν βρίσκομαι στο μέρος αυτό [στο Gaithersburg] να κάνω μια περίληψη όσων συμβαίνουν στον πλανήτη. Έτσι λοιπόν θα ακολουθήσω την παράδοση. Κάποια από αυτά που θα σας πω τώρα, τα έχω ξαναπεί πρόσφατα σε άλλες ηπείρους. Ορισμένα τα έχω πει και σ’ αυτή την ήπειρο. Αυτή θα είναι όμως μια περίληψη των πραγμάτων, με τρόπο που δεν την έχουμε ξαναδώσει, ώστε να τα ακούσετε όλα μαζί.

Μιλάμε με αγάπη. Σας λέμε πράγματα που συμβαίνουν, από τη δική μας προοπτική και σας υπενθυμίζουμε τι είναι αυτά. Όμως σε όσα πω, δίνουμε έμφαση στο εξής:

 Όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, γίνονται με αργό ρυθμό. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε και να παρατηρείτε σε ομάδες γενεών και όχι απλώς από χρόνο σε χρόνο. Αγαπητή γηραιά ψυχή, χρησιμοποίησε τώρα τη σοφία που έχεις συλλέξει, τις πολλές φορές που έχεις υπάρξει στον πλανήτη, ώστε να καταλάβεις καλύτερα το μήνυμα αυτό. Κατάλαβε ότι πρέπει να περάσει χρόνος, όχι για άλλο λόγο, αλλά για να έρθουν τα παιδιά που δε θα έχουν την ίδια συνείδηση με των γονιών τους. Βλέπετε λοιπόν κάτι που χρειάζεται γενεές, αλλά συμβαίνει τώρα μπροστά σας.

Επαναλαμβάνω λοιπόν, όσα θα κουβεντιάσουμε σήμερα δίνονται με αγάπη. Προβλέψεις που θα κάνω, βασίζονται σε κείνα που έχουν την τάση να συμβούν, καθώς είναι τα ισχυρότερα δυναμικά συγχρονικότητας της συνείδησης στον πλανήτη.

 Η συνειδητότητα αναπτύσσεται καθημερινά. Ακόμα κι αν έχουμε πει για κάτι που παίρνει πάρα πολύ χρόνο, η συνειδητότητα αλλάζει. Αλλάζει δραματικά, καθότι είναι μια αντανάκλαση της Ανθρωπότητας. Κινεί τα πράγματα σε κατευθύνσεις, που άλλοτε είναι γρήγορες και άλλοτε όχι. Όσα λοιπόν σας λέω σήμερα, μπορεί να αλλάξουν αύριο. Όμως καθήμενος στην καρέκλα, θα σας δώσω τα πιο ισχυρά δυναμικά που υπάρχουν. Το πλοίο μπορεί να στρίψει γρήγορα και να τους εκπλήξει όλους, αλλά ακόμα χρειάζεται πολύ χρόνο για να φτάσει στον προορισμό του.

Μιλάμε για πολλά θέματα. Πριν το κάνουμε… γνωρίζω ποιος ακούει· γνωρίζω ποιος διαβάζει· γνωρίζω ποιος κάθεται τώρα εδώ στο κάθισμα. Δεν χαίρεστε που ήρθατε; Μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια στην αίθουσα να σας προετοιμάζει για ένα θαυμάσιο μήνυμα και σας συγχαίρει για ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχετε κάνει ποτέ; Καθώς σχεδόν όλοι εδώ μέσα είναι πάνω από 11 ετών. [Γέλια] Είχατε την επιλογή. Στον Άνεμο της Γέννησης [ονομασία του Κρύων για όταν είμαστε έτοιμοι να έρθουμε στον πλανήτη], σας κοιτάξαμε και είπαμε: «Ο Αρμαγεδδών κυριαρχεί. Ρίξτε μια ματιά». Δεν υπήρχε τίποτα όταν ήρθατε στον πλανήτη, που να σας έδινε την ελάχιστη ελπίδα ότι το 2011 θα κάθεστε ασφαλείς στο κάθισμα. Τίποτα. Οι πατέρες σας και οι πατέρες των πατέρων σας υπέφεραν πολέμους και κατακτήσεις, σ’ αυτή και σε άλλες ηπείρους και το μίσος μεταξύ των ανθρώπων ήταν τόσο μεγάλο, όσο ήταν πάντα. Δεν υπήρχαν καθόλου σημάδια ότι θα βελτιωνόταν ποτέ. Και παρ’ όλα αυτά ήρθατε, επειδή υπήρχε το δυναμικό αυτού που όντως έχει συμβεί.

Το 1987, η Αρμονική Σύγκλιση στην κυριολεξία εξώθησε τη συνειδητότητα σ’ ένα σημείο μη αναμενόμενο… και μετά όλα άλλαξαν. Ακόμη και πριν από τότε, τα πράγματα ετοιμάζονταν ν’ αλλάξουν. Όμως όχι όταν γεννηθήκατε. Λοιπόν, όχι μόνο κοιτάζω γηραιές ψυχές στην αίθουσα, αλλά απευθύνομαι επίσης σε πολλές από αυτές, οι οποίες ακούν τα λόγια μου με τ’ αυτιά τους, ή τα διαβάζουν αργότερα στο χρόνο σας. Μιλάω σε γενναίες γηραιές ψυχές. Καθώς ήταν ενδεχόμενη η ιδέα μια πολεμικής αναμέτρησης, ενός Αρμαγεδδώνα, ενός πυρηνικού πολέμου και το γνωρίζατε όταν συμφωνήσατε να έρθετε. Έχω πει γι αυτό τόσες φορές. Τότε κατέπεσε από μόνη της η Σοβιετική Ένωση. Και στη συνέχεια… τόσα πράγματα που δεν περιμένατε.


Η Γαία και οι Φημολογίες του Παλαιού

Να που βρίσκεστε σήμερα. Ας μιλήσουμε πρώτα για τη Γαία· κι εάν αναφερθούμε στη Γαία, πρέπει να πούμε για τις διάφορες δολοπλοκίες. Λέμε λοιπόν τώρα πράγματα, όχι απαραίτητα πιστευτά από τις γηραιές ψυχές εδώ στην αίθουσα, αλλά για ορισμένους που θα τα ακούσουν ή διαβάσουν. Συζητιέται ότι όλες αυτές οι αλλαγές στον πλανήτη μάς προετοιμάζουν για κάτι φρικτό, για το οποίο έχουν μιλήσει πολλοί και ορισμένοι το έχουν προφητεύσει κιόλας: 

Η Γη θα σταματήσει να γυρίζει για τρεις μέρες και μετά θα ξεκινήσει ξανά. Α, κάποιοι μάλιστα λένε ότι η Γη θα αναποδογυρίσει, ότι ο νότος θα γίνει βορράς και ο βορράς νότος. Και άλλοι λένε: «Προτού συμβούν αυτά, θα έρθουν σκάφη από το διάστημα για να σας πάρουν. Φυσικά όχι όλους, απλώς μερικούς από εσάς».

Ας το συζητήσουμε λοιπόν και ας το βάλουμε στην μπάντα μια και καλή. Είναι καιρός για πνευματική υπευθυνότητα. Μπορείτε αν θέλετε να πιστεύετε τέτοια πράγματα, επειδή ίσως έχουν επικοινωνηθεί, ή ίσως γιατί σας ακούγονταν καλά εκείνη την εποχή. Ας μιλήσουμε όμως για την πραγματικότητα αυτών. Πρώτη προφητεία: Αν η Γη αναποδογύριζε, όλοι θα είναι νεκροί. Οι ωκεανοί θα πετούν στο διάστημα, όλη η ζωή παύει να υπάρχει και ο πλανήτης γίνεται ένας καυτός βράχος. Πώς σας φαίνεται μέχρι εδώ; Δεύτερη προφητεία: Η Γη σταματά να γυρίζει για τρεις μέρες. Τώρα στον ισημερινό ταξιδεύετε με περίπου χίλια μίλια την ώρα. Και όλα σταματούν... Πάλι, εάν ξαφνικά σταματήσει, τα πάντα θα πεταχτούν στο διάστημα, μαζί με τους ωκεανούς και την ατμόσφαιρα και όλη η ζωή θα τερματιστεί. Παρεμπιπτόντως, δεν έχει σημασία πότε θα αρχίσει να γυρίζει ξανά… όλοι θα έχουν φύγει. Έτσι η τριήμερη επανεκκίνηση είναι αμφισβητήσιμη. Πώς σας ακούγεται ως εδώ;

Εάν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε πνευματική οξυδέρκεια και αξιοποιήσετε όσα σας έχουν ειπωθεί από τους αρχαίους και από πρόσφατες επικοινωνίες, σας ακούγονται οι προφητείες αυτές σαν το μέλλον της Γης; Γι αυτό κάθεστε εδώ ή ακούτε αυτή την επικοινωνία; Είναι αυτή η επιτομή της αγάπης του Θεού; Πιστεύετε αλήθεια ότι γεννηθήκατε για να πεθάνετε κατά τέτοιο τρόπο; Σας λέμε ότι είναι καιρός να νιώσετε την αγάπη του Θεού. 

Ο γιατρός γνωρίζει κάτι και σπάνια το συζητάει [αναφέρεται στον Dr. Todd Ovokaitys στο ακροατήριο]. Οι αστρονόμοι επίσης γνωρίζουν κάτι και δεν το συζητάνε. Όπου κι αν κοιτάζουν στο Σύμπαν, υπάρχει σύγκλιση ενέργειας η οποία είναι δημιουργική και αγαθοεργή. Οι αστρονόμοι αποκαλούν αυτό το χαρακτηριστικό νοήμον σχέδιο. Στατιστικά, πρέπει να υπάρχει κάποιος που να σχεδιάζει όλο αυτό, ισχυρίζονται. Είναι υπερβολικά καλό και ενάντια σε κάθε πιθανότητα, είναι υπερβολικά αξιόλογο. Είναι εκτός της δυνατότητας του τυχαίου. Ρωτήστε τους. Ελέγξτε το!

Ο γιατρός έχει μια κβαντική εφεύρεση και οπουδήποτε τη στρέψει, θεραπεύει. Ποιες είναι οι πιθανότητες αυτού; Γιατί να είναι έτσι; Επειδή απλώς είναι κβαντική ενέργεια, δεν σημαίνει ότι είναι πάντα καλή, έτσι δεν είναι; Είναι η κβαντική ενέργεια στη φυσική πάντα αγαθοεργή; Εάν είναι, αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάτι στην ενέργεια του δημιουργού που είναι κβαντικό και γνωρίζει ποιοι είστε! Υπάρχει μια ευφυία στην έμφυτη ενέργεια της φυσικής, που έχει να κάνει με τη ζωή. Αναλογιστείτε το. Για τις προφητείες εκείνες λοιπόν, νομίζετε ότι όλη η δημιουργία της Γης θα τερματιστεί έτσι;

Α, επί τη ευκαιρία, ας μιλήσουμε για τα διαστημόπλοια που θα έρθουν να σας πάρουν. Είναι καιρός να δείτε όλη αυτή τη μυθολογία. Κάθε πολιτισμός ανά τους αιώνες, είχε κάποιου είδους σχέδιο διάσωσης. Και κατά πόσον θα έρθουν οι διδάσκαλοι να σας σηκώσουν από τις καρέκλες σας, ή θα έρθουν διαστημόπλοια να σας πάρουν, όλα είναι το ίδιο σενάριο. Δείτε το όπως ακριβώς είναι. Η μυθολογία που λέει ότι είστε άχρηστοι, η Γη θα καταστραφεί κι εσείς πρέπει να σωθείτε. Βλέπετε το μοτίβο; Είναι μαζί σας σήμερα, με τα σύγχρονα συστήματα πίστης, όπως ήταν και με τους αρχαίους. Είναι εντελώς Ανθρωποκεντρικό χαρακτηριστικό, που προέρχεται από το φόβο. Είναι τώρα καιρός να καταλάβετε, ότι αυτή είναι η μυθολογία μιας παλιάς ενέργειας.

Η αλήθεια είναι ότι σώζετε τον εαυτό σας κάθε μέρα, επειδή αλλάζετε τη συνείδηση της Γης. Φυτεύετε τους σπόρους της ειρήνης στη Γη, την οποία μπορεί να δουν και να είναι μέρος αυτής, τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας. Κάθεστε εδώ σήμερα γνωρίζοντας αυτό. Είναι καιρός να δείτε τα πράγματα όπως είναι. Όσοι έχετε εμπλακεί σε όλες αυτές τις δολοπλοκίες, κλαίμε για εσάς, καθώς ορισμένοι είστε γηραιές ψυχές. Ω, κοιτάξτε τι θα μπορούσατε να κάνετε, αντί να γυρεύετε τη συντέλεια! Είναι καιρός να σταματήσετε, να στρέψετε τα μάτια σας προς τον Ανώτερο Εαυτό σας και να χρησιμοποιήσετε τη συμπόνια σας για χιλιάδες που είναι άστεγοι. Αυτό βοηθά τον πλανήτη. Στρέψτε τα μάτια σας προς εκείνους που έχουν χάσει τις οικογένειές τους τον τελευταίο καιρό. Αυτό βοηθά τον πλανήτη. Ο φόβος δεν εξυπηρετεί τίποτα. Η συμπόνια δημιουργεί κβαντική ενέργεια. Ο φόβος δημιουργεί σκοτάδι.


Οι Πεφωτισμένοι (Illuminati) Σήμερα

Υπάρχουν περισσότερα. Ας μιλήσουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Πολλοί Εργάτες Φωτός νιώθουν ακόμα ότι υπάρχει ένα γκρουπ οικονομικά ισχυρών, τους οποίους αποκαλούν με διάφορα ονόματα – Illuminati είναι το πιο κοινό – και αυτοί υποτίθεται ότι ελέγχουν τα πάντα. Για όσους σκέφτονται έτσι, όλες οι οικονομικές αγορές είναι ελεγχόμενες. Όλες οι κυβερνήσεις είναι ελεγχόμενες. Οι εκλογές είναι ελεγχόμενες και όλο το χρήμα στη Γη είναι ελεγχόμενο. Τώρα λοιπόν θα σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε λίγη πνευματική λογική. Εάν μια τέτοια οργάνωση υπάρχει ακόμα σήμερα, με τέτοια δύναμη να ελέγχουν τα πάντα, τότε κάνουν πολύ χάλια δουλειά! Καθότι ο τρόπος που κάνουν το χρήμα τους, είναι σε συνθήκες σταθερότητας και όχι χάους.

Κάποιοι λένε: «Όχι, όχι, κάνουν λεφτά πουλώντας όπλα». Όχι, δεν τα κάνουν έτσι. Οι φυσιολογικοί Άνθρωποι τα κάνουν. Ξέρετε πώς γίνονται τα περισσότερα λεφτά τους; Συναλλαγές χρήματος! Ναυτιλία. Όλα όσα χρειάζονται σε μια σταθερή οικονομία. Εάν ελέγχουν τα πράγματα, αποτυγχάνουν! Γνωρίζετε πώς μπορείτε να πείτε ότι ελέγχεται ένα χρηματιστήριο; Όταν δεν κινείται ιδιαίτερα. Μένει πάντα το ίδιο, με μικρές προσαρμογές για να ωφελούνται εκείνοι που το ελέγχουν. Πάει λίγο επάνω… λίγο κάτω, όπως ακριβώς στις μέρες του πατέρα σας και του πατέρα του. Και όταν γίνεται κραχ, είναι μεγάλο. Μετά ανακάμπτει πολύ, πολύ αργά. Αυτό συμβολίζει μια ελεγχόμενη αγορά, όπου χάνει την ισορροπία της και αδυνατεί να κρατήσει τον έλεγχο, οπότε καταπίπτει. 

Όταν λοιπόν συμβαίνει αυτό, υπάρχει μια σταθερή οικονομία και βαθμιαία πολύ χρήμα εισρέει και εκρέει σκόπιμα, ώστε να δημιουργηθούν οι επιθυμητές διακυμάνσεις. Ποτέ όμως υπερβολικά πολύ ή λίγο – για να μένει σταθερό. Τώρα, γιατί δεν σχεδιάζετε την καμπύλη διακύμανσης του χρηματιστηρίου σας τελευταία; Και μετά κοιτάξτε τις καμπύλες. Μοιάζει πράγματι σαν κάποιος να το ελέγχει; Εκατό μονάδες εδώ, εκατό μονάδες εκεί και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα πάει, επειδή δεν είναι πλέον ελεγχόμενο. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την πνευματική λογική για τέτοια πράγματα και να βλέπετε την αλήθεια.

Ένα από τα χειρότερα που συνέβησαν ποτέ στους Πεφωτισμένους, ήταν η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η ιδέα αυτή απομάκρυνε τους ανταλλάκτες χρημάτων! Είναι σχεδόν έτοιμοι να εφαρμόσουν το ίδιο στη Νότια Αμερική, μέσα στην επόμενη γενεά. Παρακολουθήστε το, επειδή το σκέφτονται, ακόμη και τώρα που μιλάω.


Η Ανθρώπινη Φύση Αλλάζει

Αναπτύσσεται μια νέα αντίληψη, μια αλλαγή στην Ανθρώπινη φύση. Έχουμε μιλήσει πάλι γι αυτό. Πόσοι έχετε μελετήσει Ευρωπαϊκή ιστορία; Και στο σχολείο, σας ενδιέφεραν όλες οι ημερομηνίες που έπρεπε να αποστηθίσετε; Ποιος κατέκτησε ποιον και πότε; Ξανά και ξανά και ξανά, κάθε χώρα με τη σειρά της να κατακτά μιαν άλλη χώρα. Τα σύνορα άλλαζαν συνεχώς. Όσο πίσω κι αν πάτε, αυτό ακριβώς έκαναν οι Άνθρωποι. Διαχωρίζονταν, μαζεύονταν και κατακτούσαν. Αλλά μόλις πριν 50 χρόνια, όλο αυτό σταμάτησε.

Το έχουμε ξαναπεί. Πριν πενήντα χρόνια ένας σπόρος, μια ιδέα φυτεύτηκε, στο τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. «Ας φέρουμε τις Ευρωπαϊκές χώρες μαζί», είπαν. «Ας καταργήσουμε ακόμη και τα σύνορα και τελικά να τους δώσουμε ένα νόμισμα». Κάντε το και δε θα έχουν πολέμους ξανά, προέβλεψαν, καθότι χώρες με κοινές οικονομικές πηγές, δεν κάνουν πολέμους! Κι αυτό ακριβώς συνέβη. Είχε αποτέλεσμα; Είναι αρκετά καινούριο, αλλά το χρήμα τους απειλεί να κυριαρχήσει του δικού σας, αν το έχετε παρατηρήσει; Αξίζει περισσότερο από το δικό σας. Ακόμα αγωνίζονται να το κάνουν να δουλέψει και να το ισορροπήσουν. Από την άλλη πάλι, το ίδιο κάνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ρυθμίζοντας συνεχώς την ενότητα.

Η Νότια Αμερική σκέφτεται το ίδιο πράγμα αυτή τη στιγμή. Οι σπόροι έχουν φυτευτεί στη Βραζιλία. Μέσα σε μια γενεά, θα ήθελαν να δουν τα σύνορα να καταργούνται και να έχουν κοινό νόμισμα. Μπορούν να το κάνουν; Πιθανόν. Ίσως να πάρει πιο πολύ χρόνο. Γιατί να το κάνουν; Επειδή βλέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση με το ισχυρότερο νόμισμα στη Γη. Ορίστε μια πρόβλεψη: Ίσως όχι στον καιρό σας, αλλά θα έρθει μια μέρα που θα υπάρχουν μόνο πέντε νομίσματα στον κόσμο, επειδή οι ήπειροι θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι η ενότητα δημιουργεί ειρήνη και ευημερία. Ο διαχωρισμός δημιουργεί χάος. Τι αντίληψη!


Ο Καιρός

Ας μιλήσουμε για τον καιρό. Επανερχόμαστε ακριβώς σε ότι έχουμε αναφέρει στο παρελθόν από τη θέση αυτή. Ο κύκλος νερού είναι ένας κύκλος ψύχους και όχι υπερθέρμανσης. Θα έχετε πιο δριμείς χειμώνες και καταιγίδες. Θα έρθει πιο κρύο. Όμως γίνεται πιο θερμό προτού κρυώσει. Αυτός είναι και πάντα ήταν ο κύκλος. Μπορείτε να το δείτε στους δακτυλίους των δέντρων και στον πυρήνα των πάγων. Μην επιτρέπετε στους επιστήμονές σας, να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος σας για ιδίους σκοπούς. Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι. Είναι ένας επαναλαμβανόμενος κύκλος που βασίζεται σε τέσσερα γήινα χαρακτηριστικά ευθυγράμμισης, συμπεριλαμβανομένης της ταλάντωσης (αλλαγή στον άξονα περιστροφής). Βρίσκεστε στον κύκλο αυτό. Προετοιμαστείτε.

Η αρχή αυτού θα είναι από τώρα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2012. Ένα 36ετές παράθυρο που μπορείτε να το δείτε να εξελίσσεται. Το πρώτο που συμβαίνει είναι να λιώσουν οι πάγοι στους πόλους, όχι όμως εντελώς. Είναι όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Με την ανακατανομή του βάρους που συμβαίνει, από τους πόλους στους ωκεανούς, το βάρος μοιράζεται στον φλοιό κι αυτό δημιουργεί σεισμούς. Και οι πιο ισχυροί σεισμοί θα είναι οι πλησιέστερα στους πόλους. Το αναφέραμε προ καιρού. Δεν αποτελεί μυστήριο που έχετε ξαφνικά τους ισχυρότερους σεισμούς από ποτέ. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ένας ωκεανός που ψύχεται, δημιουργεί μεγαλύτερες καταιγίδες.

Τι σας λένε οι συνομωσιολόγοι για όλο αυτό; «Βλέπετε; Είμαστε καταδικασμένοι. Έρχεται! Το τέλος είναι εδώ!» λένε. Πριν είκοσι δύο χρόνια σας δώσαμε τις πληροφορίες όσων συμβαίνουν σήμερα. Μιλήσαμε για τον καιρό. Σας είπαμε να προετοιμαστείτε γι αυτό, αλλά δε σας έχουμε πει ακόμα γιατί χρειάζεται ο κύκλος του νερού. Κάναμε κάποιες νύξεις επ’ αυτού, επειδή είναι πολύ αντιφατικό και θα χάσουμε πολλούς αναγνώστες στο σημείο αυτό. Ορίστε η πρόβλεψη… Οι επιστήμονες θα γελάσουν και οι βιολόγοι θα ξύνουν το κεφάλι τους.


Η Αναζωογόνηση του Κύκλου της Ζωής

Όταν αλλάζετε τη θερμοκρασία των υδάτων του πλανήτη, αλλάζει ο κύκλος ζωής του ωκεανού και τελικά ανανεώνεται. Ο κύκλος ζωής του πλανήτη έχει ένα χρονικό όριο βιωσιμότητας. Πρέπει να υπάρχει ανανέωση του ίδιου του κύκλου της ζωής και αυτό ακριβώς κάνει ο κύκλος νερού. Υπάρχουν μέρη που έχετε δει υπερβολικά πολλά ψάρια τελευταία; Ναι. Εκατομμύρια σολομοί στο βορρά. Δεν είναι περίεργο που συνέβη στην Αλάσκα; Η Αλάσκα είναι πολύ κοντά στον πόλο, όπου η αλλαγή στη θερμοκρασία του νερού γίνεται πρώτα αισθητή. Πάλι οι ειδικοί θα σας πουν ότι δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχει να κάνει με τα εκκολαπτήρια ψαριών και τα ποτάμια. Κανείς όμως δεν το πρόβλεψε αυτό, έτσι δεν είναι; Η επιστήμη είναι γρήγορη να σας δίνει αιτίες, αλλά αργή για να σας δώσει τη λογική εκ των προτέρων. Πάντα φαίνονται να εκπλήσσονται.

Κάποια πράγματα που δεν έχουμε ξαναπεί. Πάλι, προσέξτε την αλλαγή στον κύκλο ζωής των ωκεανών, εξ αιτίας των αλλαγών στη θερμοκρασία του νερού. Οι βιολόγοι θα πρέπει ν’ αρχίσουν να επανασχεδιάζουν το πρότυπο του πώς δουλεύουν όλα, όπου συμπεριλαμβάνονται οι ύφαλοι, οι πυθμένες των ωκεανών και πώς επιβιώνει και αναπαράγεται το πλαγκτόν. Ακούστε, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ανανεωθεί ο κύκλος ζωής! Πάλι όμως, μπορεί να χρειαστεί γενεές ανθρώπων για να ολοκληρωθεί. Κατά τη διαδικασία, μπορεί να χάσετε κάποια βιολογικά είδη. Είναι φυσιολογικό. Η Γαία είναι αργή και οι Άνθρωποι ανυπόμονοι. Τα εγχειρίδιά σας μπορεί κάποτε να λένε πόσο αφελής ήταν η ανθρωπότητα πίσω στο 2011, όταν προσπαθούσαν για όλα να κατηγορήσουν τις καιρικές μεταβολές, σε ένα φυσιολογικό κύκλο. Τώρα γνωρίζετε γιατί υπάρχει ο κύκλος νερού.

Λοιπόν, τι σας λέει αυτό για τη Γαία; Η Γαία αρχίζει τον κύκλο ανανέωσης της ζωής στους υπερ-αλιευμένους ωκεανούς. Σας λέει ότι εκεί υπάρχει αγάπη και φροντίδα για τους Ανθρώπους που ζουν στη Γη. Υπάρχει λόγος που είστε εδώ. Υπάρχει σχέδιο εδώ, ένα αγαθοεργό Σύμπαν και κβαντική ενέργεια με νοήμονα σχεδιασμό. Όλα είναι εκεί για εσάς, πολύτιμοι ιεροί Άνθρωποι.


 Η Νέα Συνείδηση

Κοιτάξτε ιστορικά τον πλανήτη στα τελευταία 50 χρόνια και θα δείτε μια σταδιακή θεραπεία της ανθρωπότητας – μια συνένωση, όχι ένα διαχωρισμό. Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης άρχισε να συμβαίνει τέτοιου είδος συνειδητότητα, εκτός από τη Μέση Ανατολή. Πριν είκοσι δύο χρόνια σας είπα: «Όπως πάνε οι Εβραίοι, έτσι πάει η Γη». Οπότε γνωρίζετε ότι σε κάποιο σημείο στο μέλλον σας, θα πρέπει να υπάρχει θεμελιώδης αλλαγή στη Μέση Ανατολή; Δεν γίνεται να έχετε κοινωνίες που διδάσκουν τα παιδιά τους, με το που γεννιούνται, να μισούν ορισμένα άτομα και μετά να περιμένετε ανεκτικότητα στην κουλτούρα τους. Για χιλιάδες χρόνια όντως διδάσκονται από τη γέννα να μισούνται μεταξύ τους. Όμως ξαφνικά γεννιέται ένα νέο είδος παιδιού, ένα λιγότερο γραμμικό παιδί και πολύ περισσότερο θεμελιώδες. Είναι ένα παιδί που δεν λαμβάνει τέτοιου είδους πληροφοριακές οδηγίες, οι οποίες να το επηρεάζουν όπως συνηθιζόταν. Αντιθέτως, ρωτάνε «Γιατί;» Αντιθέτως, κοιτάνε γύρω και βλέπουν το σκοτάδι που δημιουργεί αυτό.

Θέλω να δείτε τι συνέβη στην Αίγυπτο. Ένα νέο πρότυπο κοινωνικοποίησης αναπτύσσεται στον πλανήτη και οι νέοι το γνωρίζουν. Προέρχεται κυρίως από άτομα κάτω των 35. Πολλοί μεγαλύτεροι ενήλικες δεν το καταλαβαίνουν, καθώς τους φαίνεται σαν μια μόδα. Λένε ότι τα παιδιά τους ξοδεύουν υπερβολικό χρόνο στο ίντερνετ. Τι είναι αυτό το πράγμα με το πρόσωπο; Πηγαίνετε πίσω μια δεκαετία και ακούστε τι είχα πει. Είπα: «Όταν όλοι μπορούν να συνομιλούν με όλους, δεν θα μπορούν να υπάρχουν συνομωσίες». Το θυμάστε; Λοιπόν, εδώ είναι!


Ένα Νέο Κοινωνικό Σύστημα

Υπάρχει ένα νέο είδος κοινωνικού συστήματος, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας, όπου όλοι μπορούν να συνομιλούν με όλους ταυτοχρόνως. Εκατομμύρια μπορούν να το κάνουν, χωρίς σύνορα ή πολιτισμικές συγκρούσεις. Ρίξτε μια ματιά στην Αίγυπτο. Σύγχυσε όλους εκείνους που έχουν θέσεις ισχύος, όχι μακριά από εδώ [στην Ουάσιγκτον]. Το παλαιό ενεργειακό σκεπτικό φοβάται, επειδή υπάρχει κενό, χωρίς κάποιον ανερχόμενο ηγέτη. Βλέπετε, όλοι ξέρουν ότι πρέπει να υπάρχει ηγεσία, πρέπει να υπάρχει ιεραρχία. Πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά, για να γίνει μια επανάσταση. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτό είναι πολύ παλιό σκεπτικό. Καθότι μόλις είδατε μια επανάσταση συνείδησης χωρίς ηγεσία, χωρίς ιεραρχία, χωρίς κάποιος να μαστιγώνει τους άλλους με αλλοφροσύνη, για να τους πείσει για οτιδήποτε. Απλώς συνέβη, σχεδόν σαν ένα κύμα συνειδητότητας που απλώνεται στη Γη. Υπάρχει. Όταν όλοι μπορούν να συνομιλούν με όλους, έχετε αυτό το αποτέλεσμα. Οι δικτάτορες το γνωρίζουν, γι αυτό το πρώτο πράγμα που θέλουν να κλείσουν, είναι τα νέα εργαλεία επικοινωνίας.

Θέλω να πάω πέρα απ’ αυτό. Ας πάμε σε προσωπικό επίπεδο, να πάρουμε συνέντευξη από έναν Σύριο ή Λιβανέζο. Ας μιλήσουμε σε κάποιον Αιγύπτιο για μια στιγμή. Ας τον βρούμε στο δρόμο και να του κάνουμε μερικές ερωτήσεις. Θα σας πω την ερώτηση. «Τι θέλετε;» Να τι θα απαντήσει... «Θέλουμε να επιλέγουμε τι θα κάνουμε στη δική μας γη. Θέλουμε πίσω τη δόξα του πολιτισμού μας. Θέλουμε αφθονία στα σπίτια και τις πόλεις μας. Θέλουμε σχολεία. Θέλουμε κάποια από τα πράγματα που έχει ο υπόλοιπος κόσμος. Θέλουμε να πάρουμε κάποια πράγματα που διαθέτει η χώρα μας σε αφθονία και να τα μοιραστούμε με τους πολίτες. Θέλουμε τα εγγόνια μας ασφαλή. Θέλουμε καλά νοσοκομεία». Αυτά θα σας πουν.

Γιατί λοιπόν σας τα λέω αυτά; Επειδή πουθενά στη ρητορική τους δεν υπάρχει: «Και θέλουμε να σκοτώσουμε τους Εβραίους!» Καθότι είναι πιο έξυπνοι, γίνονται θεμελιώδεις και αρχίζουν να καταλαβαίνουν αυτή την πρόταση: Ο πόλεμος είναι κόλαση. Οδηγεί σε θλίψη, θάνατο, καταστροφή και σπαραγμό. Δημιουργεί φτώχεια και λιμό – και το γνωρίζουν. Κοιτάζουν την Ευρώπη. Κοιτάζουν ολόγυρα και αρχίζουν να βλέπουν ότι η ενοποίηση είναι η απάντηση σε αυτό που επιθυμούν για τα παιδιά τους. Δεν θέλουν πόλεμο. Δεν θέλουν πόλεμο! Ίσως να μην αρέσουν τους Εβραίους, αλλά τώρα καταλαβαίνουν ότι για να έχουν πραγματικά αυτό που θέλουν, πρέπει να εργαστούν μαζί τους.

Οι εξεγέρσεις λοιπόν που βλέπετε αγαπητοί μου, δεν είναι αυτό που νομίζετε, ούτε αυτά που σας λένε. Μην ανησυχείτε, σκεπτόμενοι: «Αυτή είναι η αρχή του τέλους». Ω, θα υπάρχει μια ταλάντευση της ενέργειας· θα υπάρχει φόβος. Θα υπάρχουν ακόμη και αρχηγοί τρομοκρατών, που θέλουν να το ελέγξουν. Θα σας πουν αυτό κι εκείνο, αλλά στο τέλος, σε μια δεκαετία, όταν θα μπορείτε να πάτε εκεί να ρίξετε μια ματιά, θα δείτε κράτη που έχουν ειρήνη με το Ισραήλ. 

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα που σας έχουμε πει, είναι το εξής: Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή δεν πρόκειται να προέλθει απ’ οτιδήποτε κάνει το Ισραήλ. Θα προέλθει από ό,τι κάνουν οι Ισλαμικές χώρες. Οι νέοι εκεί δεν θέλουν τον πόλεμο. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι να πείσουν τους Εβραίους, ώστε να μη δημιουργήσουν ένα δικό τους. Καταλαβαίνετε το νόημα αυτού; Η υψηλότερη συνειδητότητα και ο θεμελιώδης τρόπος σκέψης, προκαλούν μια επανάσταση που δεν αντικαθιστάται από άλλο δικτάτορα. Οι δικτάτορες πέφτουν. Οι Άνθρωποι στις περιοχές αυτές του τρίτου κόσμου, θέλουν να μεγαλώνουν τις οικογένειές τους όπως κι εσείς – με ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα.


Οι Μαρτυρίες είναι Παντού 

Τι έχει συμβεί στα τελευταία 50 χρόνια; Πηγαίνετε στη Νότια Αμερική μαζί μου. Πόσοι δικτάτορες υπήρχαν εκεί τότε και πόσοι υπάρχουν σήμερα; Ένας έχει απομείνει και οι μέρες του είναι μετρημένες. Παρακολουθήστε τον, καθώς θα θέλει να συμμαχήσει με άλλους δικτάτορες και δεν θα υπάρχει κανείς! Μια ελεγχόμενη οικονομία αναμφίβολα θα αποτύχει. Η δική του αρχίζει να μη δουλεύει.

Αυτοί οι δικτάτορες πέφτουν, επειδή αντιπροσωπεύουν ένα πρότυπο παλιάς ενέργειας, μιας παλιάς Ανθρώπινης φύσης. Μια νέα συνειδητότητα κυριαρχεί. Δείτε τη μεγάλη εικόνα. Βγείτε από το φόβο και καταλάβετε πάλι ότι ο χρόνος είναι αργός για εσάς και τα πράγματα αυτά είναι γενεαλογικά και όχι εποχικά! Μάχες θα κερδηθούν και μάχες θα χαθούν για την υψηλή συνειδητότητα. Θα υπάρχει μια χώρα που θα φαίνεται να πηγαίνει λίγο πίσω, προτού προχωρήσει μπροστά. Με τέτοιο τρόπο δουλεύει ο χρόνος και η συνειδητότητα. Να η πρόβλεψη που σας δώσαμε: Αρχίζετε να βλέπετε τους σπόρους της ειρήνης στη Μέση Ανατολή. Όχι στις ειδήσεις, αλλά στις νέες κοινωνικές περιοχές των νέων. Και όταν σταθεροποιηθεί, το μεγαλύτερο θέμα θα είναι ακόμα οι Παλαιστίνιοι. Ίσως όμως για πρώτη φορά, οι Ισλαμιστές αδελφοί τους στις γύρω χώρες να αρχίσουν να τους συμπεριλαμβάνουν, αντί να τους αποκλείουν όπως κάνουν τώρα. Προσέξτε για μια αδελφική συμπόνια – όχι για πόλεμο, αλλά για τελική ειρήνη και σταθερότητα.

Και βέβαια, θα υπάρχουν εκείνοι που θα σας λένε απλώς τα αντίθετα αγαπητοί μου. Αυτό είναι που βλέπουμε. Ανοίγετε τις ειδήσεις σας και το βλέπετε. Αλλά το βλέπετε γραφικά, έτσι δεν είναι. Βλέπετε το θρήνο και το θάνατο, καθώς αυτά είναι τα πιο δραματικά. Σκεφτείτε απλώς εκείνους που έχουν έρθει στον πλανήτη, για να δώσουν τη ζωή τους και να θυσιαστούν για κάτι μεγάλο – την ειρήνη στη γη τους. Είναι αυτό που κάνατε για να δημιουργήσετε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έπρεπε να παλέψετε για να ανοίξετε τον δρόμο, σωστά; Μοιάζει σαν ένα παλιό πρότυπο, που μερικές φορές πρέπει να γεφυρώσετε τα σπαθιά μεταξύ του παλιού και του νέου. Όμως μερικές φορές μοχθείτε διαμέσου μιας Ανθρώπινης φύσης, που ήταν συγκεκριμένη για χιλιάδες χρόνια.


Ιαπωνία

Ας μιλήσουμε μια στιγμή για την Ιαπωνία και μετά θα κλείσω την ημέρα των μηνυμάτων. Είναι χιλιάδες ψυχές στη δική μου πλευρά του πέπλου, που είναι έξοχα και παραπάνω από έξοχα. Έχουμε πει πολύ συχνά τι συμβαίνει στον Άνεμο της Γέννησης. Έχω πει ότι είδαν το ενδεχόμενο, προτού καν να έρθουν. Κοίταξα στα μάτια τους… «Μπορεί να μη ζήσετε πολύ. Το γνωρίζετε αυτό, έτσι δεν είναι; Έρχεστε στον πλανήτη και μπορεί να μην είστε εδώ για πολύ. Και η μετάβαση που θα έχετε με την οικογένειά σας δε θα είναι ευχάριστη, αν και ποια είναι. Γιατί λοιπόν έρχεστε;» Θέλω να σας πω τι απάντησαν. Όταν μια ψυχή έχει τον νου του Θεού, καταλαβαίνει πλήρως τι δημιουργεί ειρήνη και ενεργειακή μεταβολή. Μπορείτε να δείτε καθαρά τι δημιουργεί αυτό που χρειάζεται ο πλανήτης, όταν είστε έτοιμοι να αφιχθείτε. Είπαν λοιπόν: «Θα είμαστε μέρος ενός από τα μεγαλύτερα γεγονότα συμπόνιας που έχει δει ποτέ ο πλανήτης». Ένα σεισμό, ένα τσουνάμι. Όλοι όσοι έφυγαν εκείνη τη μέρα, θα αλλάξουν τη Γη για πάντα. Κι έχει ήδη γίνει. Ήταν το ίδιο και με το τελευταίο τσουνάμι επίσης.

Ο κάθε ένας από αυτούς, στη δική μου πλευρά του πέπλου, ετοιμάζεται να επιστρέψει. Πολλές γηραιές ψυχές συμμετείχαν και για μια στιγμή, εάν μπορούσαν να σας δώσουν πληροφορίες, αν μπορούσαν να σας μιλήσουν τώρα, αν μιλούσαν την γλώσσα σας και σας έβλεπαν στα μάτια, θα σας ευχαριστούσαν για τη συμπόνια που δείξατε σ’ αυτούς και σε όσους απόμειναν. Θα σας έλεγαν: «Μείνετε στο πλευρό των οικογενειών που είναι ακόμα ζωντανοί. Κάθε μέρα να μπαίνετε στην καρδιά τους, να τους δίνετε γαλήνη και μην τους αφήνετε να κλαίνε, γιατί είμαστε μια χαρά».


Η Πυρηνική Δύναμη Αποκαλύπτεται

Να σας πω και τι άλλο έκαναν. Σας έδειξαν απλώς τι δεν πάει καλά με την ατομική ενέργεια. «Είναι ασφαλής στο μέγιστο», ισχυρίζονταν. «Τα μηχανήματά μας είναι ισχυρά και δεν μπορεί να αποτύχουν». Κι όμως απέτυχαν. Δεν ταιριάζουν στη Γαία. 

Φαίνεται ότι για πάνω από 20 χρόνια, κάθε φορά που μιλάμε για την ηλεκτρική δύναμη, σας λέμε ότι εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι ελκτικής/απωθητικής δύναμης είναι διαθέσιμες για εσάς. Είναι φεγγαροκίνητη και θα υπάρχει για πάντα. Μπορεί να παράγει όλο τον ηλεκτρισμό για όλες τις πόλεις του πλανήτη σας, άσχετα πόση χρησιμοποιείτε. Δεν έχει κανένα περιβαλλοντικό αντίκτυπο. 

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των παλιρροιών, των ωκεανών, των κυμάτων, με έξυπνους τρόπους. Αξιοποιήστε τις με μεγαλύτερους τρόπους, απ’ όσο κανείς σχεδιαστής έχει εφαρμόσει ακόμα, ώστε να κινείτε τις πόλεις σας. Οι μεγαλύτερες πόλεις στον πλανήτη βρίσκονται στις ακτές κι εκεί είναι η πηγή της ενέργειας. Ο υδροηλεκτρισμός είναι η απάντηση. Δεν είναι επικίνδυνος. Τον αγνοείτε επειδή φαίνεται δύσκολος στο χειρισμό και δεν είναι σ’ ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Κι όμως επιλέξατε να κτίσετε μια από τις πιο πολύπλοκες κι επικίνδυνες ατμομηχανές στη Γη – πυρηνική δύναμη.

Επίσης έχουμε υποδείξει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να σκάψετε αρκετά βαθιά και ο πλανήτης θα σας δώσει θερμότητα. Είναι ακριβώς κάτω από την επιφάνεια και όχι πολύ βαθιά. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε μια ατμομηχανή της Γαίας. Δεν υπάρχει κανείς κίνδυνος και δεν χρειάζεται να σκάψετε τόσο βαθιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θερμάνετε υγρό και ορισμένα υγρά βράζουν πολύ πιο γρήγορα από το νερό. Έτσι λοιπόν το λέμε ξανά και ξανά. Ίσως αυτό να σας δείξει τι είναι λάθος σε ό,τι κάνετε και να γυρίσει τη νοοτροπία της επιστήμης σας, ώστε να δημιουργήσει κάτι τόσο όμορφο και τόσο ισχυρό για τα εγγόνια σας. Γιατί νομίζετε ότι σας δόθηκε η σελήνη; Τώρα γνωρίζετε.

Αυτό το αγαθοεργό Σύμπαν σας έδωσε ένα αστρικό σώμα, το οποίο επιτρέπει στα νερά των ωκεανών σας να ωθούν και να τραβούν και να ωθούν, με το πιο τακτικό χρονοδιάγραμμα που γνωρίζετε. Κι όμως κάθεστε εκεί και το απολαμβάνετε, αντί να  το χρησιμοποιείτε. Θα μπορούσε να είναι τεράστια δωρεάν ενέργεια για πάντα, έτοιμη να μετατραπεί, όταν σχεδιάσετε τις μεθόδους να την αξιοποιήσετε. Είναι καιρός.

Κλείνοντας λοιπόν, καταλαβαίνετε τι βλέπετε; Βλέπετε νοήμον σχέδιο, κβαντική ενέργεια και υψηλή συνειδητότητα. Βλέπετε αλλαγές στην Ανθρώπινη φύση. Βλέπετε χώρες να συνασπίζονται αντί να διασπώνται. Βλέπετε εκείνους που δεν θέλουν τον πόλεμο και αντιθέτως, επιθυμούν ειρήνη, καλά σχολεία για τα παιδιά τους, ασφάλεια στους δρόμους τους και λόγο στην κυβέρνησή τους. Σας είχαμε πει ότι θα γίνει έτσι. Θέλω ο συνεργάτης μου να σας διδάξει για λίγο αυτά τα πράγματα που έχω πει, στις  3D διαλέξεις του. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να τα μάθουν αλλιώς.

Δώστε ενέργεια σε κείνους που αγωνίζονται. Βοηθήστε τους να ξεπεράσουν αυτά τα πράγματα με ευκολότερο τρόπο. Αυτό κάνουν οι γηραιές ψυχές. Αξιοποιήστε την Ανθρώπινή σας μηχανή συμπόνιας! Αλλάξτε εκείνο το παλιό πρότυπο του αγώνα και αντ’ αυτού επιταχύνετε τις διαφορές που θα συμβούν, χωρίς διαμάχη, χωρίς θάνατο. Να είστε στο σωστό μέρος τη σωστή ώρα και κατανοήστε τη συμπονετική σας θέση σ’ αυτή τη Γη. Είστε γηραιές ψυχές που στέκεστε στον πλανήτη και δίνετε συμπόνια όπου μπορείτε. Αυτός είναι ο πυρήνας. Αυτό είναι το καύσιμο του Θεού, που θα σπείρει τον σπόρο της ειρήνης στη Γη. Ποτέ άλλοτε δεν ήσαστε τόσο κοντά.

Τέλος, προσπαθήστε να αγνοείτε εκείνο που μπορεί να αλλάξει σε αρνητικό. Το έχουμε πει. Μερικά πράγματα ίσως δεν εξελιχθούν τόσο ομαλά όσο νομίζετε, καθώς χρειάζονται χρόνο και γίνονται λάθη, ώστε εσείς να μάθετε.


Η Οικονομική Ύφεση

Η οικονομική ύφεση είναι το αποτέλεσμα της απόφασής σας να αλλάξετε το τραπεζικό σας σύστημα. Οι Πεφωτισμένοι έλεγαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Γιατί; Επειδή το πολύ χρήμα δεν αγγίζεται. Είναι πολύ μεγάλο για οποιαδήποτε κουλτούρα να το αλλάξει και βασίζονταν σε αυτό. Λοιπόν, απλώς άλλαξε. Καταλαβαίνετε τι κάνετε εδώ, στη χώρα αυτή; Επηρεάζει όλο τον πλανήτη. 

Προσπαθείτε να ξαναοργανώσετε την ακεραιότητα του τρόπου που το χρήμα χρησιμοποιείται, τυπώνεται και δανείζεται. Δεν αφορά σε κάποιο κόμμα ή μια κυβερνητική ιδέα. Αμφότεροι έβαλαν το χέρι τους στη δημιουργία αυτής της αλλαγής. Μήπως βάζει διαφορετική περιστροφή σε όσα σας έχουν πει για την οικονομία σας; Όταν κλαδεύετε έναν οπωρώνα, για λίγο φαίνεται σαν πληγωμένος και άσκημος. Μετά, με τον καιρό ανθίζει σε κάτι μεγαλύτερο από πριν.


Η Κίνα

Είμαι ο Κρύων. Σας ανέφερα απλώς τα δυναμικά. «Όμως Κρύων», λέτε, «λίγο προτού φύγεις, άφησες απ’ έξω κάτι σημαντικό. Κανείς δεν μιλάει για την Κίνα». Εντάξει, θα κάνω άλλη μια πρόβλεψη. Η Κίνα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, έτσι δεν είναι; Ξαφνικά αυτή η πολύ παλιά χώρα βρίσκεται σε περίεργη θέση. Κατέχουν το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών! Κάποιοι θα έλεγαν: «Αυτό δεν είναι καλό. Δεν πρόκειται να δουλέψει». Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας πω περί τίνος πρόκειται. Η συγχρονικότητα έχει χτυπήσει, καθώς τώρα η Κίνα καταλαβαίνει ότι εάν είναι ποτέ να εξοφληθεί, θα χρειαστεί να συνδεθούν περισσότερο με τις Δυτικές αξίες και να δημιουργήσουν αφθονία.

 Ορίστε η πρόβλεψη: Η Κίνα σύντομα θα αφήσει ελεύθερη τη Βόρεια Κορέα. Η συμμαχία θα διαλυθεί ή θα εξασθενήσει. Θα γίνει πολιτική αναταραχή στην Κίνα. Όχι πραξικόπημα, ούτε εξέγερση. Μέσα στους εσωτερικούς κύκλους της Κινεζικής πολιτικής, θα υπάρξει ένας επαναπροσδιορισμός των στόχων και της νομισματικής πολιτικής. Τελικά θα δείτε ένα ξεκαθάρισμα με τη Βόρεια Κορέα, που θα επιτρέψει την πτώση ενός ακόμα δικτάτορα και την επανένωση με το νότο. Πώς σας φαίνεται μέχρι εδώ;

Κοιτάζω γηραιές ψυχές που ήρθαν γενναίες σ’ αυτή τη Γη και κάθονται μπροστά μου. Ήταν εποχή που δε νομίζατε ότι θα τα καταφέρετε μέχρι το 2011. Εξ αιτίας όμως όσων επιτύχατε στον πλανήτη, όχι μόνο είστε ακόμη εδώ, αλλά περνάτε διαμέσου της αλλαγής. Δύσκολοι καιροί είναι μπροστά. Όμως όλο αυτό είναι μέρος της σποράς των σπόρων της ειρήνης. Δεν είναι κάτι εύκολο. Σιγά-σιγά κινείται προς μια θετική κατεύθυνση. Τα εγγόνια σας θα σας κοιτάζουν… εκείνα που δεν έχουν καν γεννηθεί, που είναι στη δική μου πλευρά του πέπλου και σας κοιτάζουν τώρα. Αυτά λένε: «Συνεχίστε! Γιατί όταν φτάσουμε εκεί, πράγματι θα είναι ένας ειρηνικός τόπος».

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ στο Gaithersburg, Maryland των Η.Π.Α.  Σάββατο 2 Απριλίου 2011
μετάφραση: γ. κυρίτσης









.
 

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ~ 11-08-2012

.




ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 -
 ΕΚΠΟΜΠΗ “AN HOUR WITH AN ANGEL – INLIGHT RADIO” ΜΕ ΤΟΝ STEVE BECKOW.
 ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ LINDA DILLON.

Graham Dewyea: Γεια σας και καλώς ήρθατε στο «Μια ώρα με έναν Άγγελο», με τη Linda Ντίλον, το κανάλι για το Συμβούλιο της Αγάπης και συγγραφέας του “Το μεγάλο ξύπνημα”, και τον Steve Beckow, του the 2012 scenario. Είμαι ο Graham Dewyea. Οι επισκέπτες μας σήμερα είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Διοικητής Ashtar.

Λοιπόν με αυτό, θα το πασάρω σε εσένα Steve.

Steve Beckow: Σε ευχαριστώ, Graham. Και καλώς ήλθατε, Κύριε.

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Χαιρετισμοί, είμαι ο Μιχαήλ, πολεμιστής της ειρήνης, απαλός αρχάγγελος της αγάπης. Καλώς ήρθατε. Καλώς ήρθατε όλοι. Καλώς ήλθατε σε αυτό το χρονικό διάστημα της συνομιλίας, της επανένωσης, της μετάβασης, της αναβάθμισης, του γίγνεσθαι. Καλώς ήλθατε σε αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε να μοιραστούμε μαζί.

Ας ξεκινήσουμε από την αναζωπύρωση και πάλι της φωτεινής μου φλόγας της αλήθειας, την φωτεινής μπλε φλόγας, σε καθεμία από τις καρδιές σας, το λαιμό σας, το στεφάνι σας, το μυαλό σας και την ύπαρξή σας.

Ναι, γνωρίζουμε ότι μαθαίνετε την υπομονή, και αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες αρετές και ιδιότητες για τον άνθρωπο, επειδή δεν είναι στη φύση σας, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή της μετάβασης, να στέκεστε ακίνητοι. Επειδή δεν υπάρχει ούτε ένας από εσάς που ακούγοντας αυτό απόψε επιθυμεί να του υπενθυμιστεί να σταθεί ακίνητος και να είναι παρατηρητής. Ας πάμε σε αυτό και ας μιλήσουμε γι 'αυτό.

Αγαπητέ φίλε μου, πού θέλετε να ξεκινήσετε;

SB: Λοιπόν, Κύριε, σκέφτηκα τι θα ήταν καλό σήμερα να δούμε, πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί από τώρα μέχρι και την Ανάληψη στις 21 Δεκεμβρίου, ή όποτε είναι να συμβεί. Τι μπορούμε να περιμένουμε να συμβούν στο σώμα μας, στα συναισθήματά μας, στην εμπειρία της ζωής μας;

AAM: Ένα μεγάλο μέρος είναι ήδη σε εξέλιξη. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που ακούνε σε αυτό το πρόγραμμα που έχουν αποφασίσει, σε επίπεδο ψυχής, πολύ πριν ακόμη ενσαρκωθούν, ότι θα αναληφθούν από και μαζί με την Γαία, με τους Γαλαξιακούς και τους Διαγαλαξιακούς και με το σύνολο της Ανθρωπότητας, τα βασίλεια.

Έτσι, πρώτα απ 'όλα, μην απορρίψετε αυτό που έχει ήδη λάβει χώρα. Ναι, υπάρχουν πολλοί - θα λέγαμε, στην πραγματικότητα, μάλλον αυτό που θα λέγατε πλειοψηφία - που δεν αναγνωρίζουν συνειδητά πολλές από τις αλλαγές που λαμβάνουν θέσεις μέσα στο σώμα τους, στο μυαλό τους, μέσα στην ύπαρξή τους. Αλλά παρ 'όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι η μετάβαση δεν είναι ήδη σε εξέλιξη.

Γνωρίζετε ότι αυτό δεν είναι μια σύντομη διαδικασία, και ότι έχει αρχίσει. Έχουμε συχνά αναφερθεί στη διαδικασία των 25 ετών που η ανθρώπινη συλλογική έχει συμμετάσχει στο εγχείρημα αυτό, αλλά ας είμαστε πολύ σαφείς: Για κάθε ένα από εσάς που έχετε αποφασίσει, συνειδητά και μέσα από τον πυρήνα του εαυτού σας, πως υφίσταστε την Ανάληψη, και που την καλωσορίζετε με ανυπομονησία βαθιά στη ζωή σας, στη συνείδησή σας, μέσα στην ύπαρξή σας, η διαδικασία αυτή άρχισε πριν ακόμα επιλέξετε την ενσάρκωσή σας. Έτσι λοιπόν αυτό έχει αρχίσει να οικοδομείται σε ολόκληρη τη ζωή σας.

Τώρα, έχετε τοποθετηθεί; Επειδή εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα τις λέξεις «έχετε κολλήσει;». Στην πραγματικότητα, δεν θα χρησιμοποιήσω αυτές τις λέξεις σε σχέση με αυτή τη διαδικασία πια. Και καλώ όλους σας να πετάξετε αυτές τις λέξεις και να με διορθώσετε αν τις χρησιμοποιήσω και πάλι! Αλλά με ρωτάτε, ποιες αλλαγές μπορούμε να περιμένουμε; Και ζητώ από τον καθένα από εσάς να εξετάσετε τις καρδιές σας και το σώμα σας, τα περιβάλλοντά σας και τις καταστάσεις σας.

Η σαφέστερη ένδειξη για το τι γίνεται μέσα σας σε αυτή τη διαδικασία της Ανάληψης είναι η καρδιά σας. Είναι ο πυρήνας του Είναι σας, είναι ότι γνωρίζοντας και θεωρώντας ότι επιλέγετε την αγάπη, γίνεστε πιο χαρούμενοι, λιγότερο ανήσυχοι, λιγότερο ανυπόμονοι, αλλά και ταυτόχρονα πιο πρόθυμοι να αγκαλιάσετε τη νέα περιπέτεια και αφήνετε την παλιά τρίτη πραγματικότητα, την δυαδικότητα, την πολικότητα, το σύνολο των ψευδών παραδειγμάτων που έχουν δημιουργηθεί από τους τρίτους.

Στη φυσική μορφή σας, αρχίζετε να αισθάνεστε τον εαυτό σας να ανακατασκευάζεται, και εννοούμε όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά από μέσα προς τα έξω, διότι πολλά από αυτά συμβαίνουν με την ενεργοποίηση των τμημάτων του εγκεφάλου σας, των ορμονών σας, των οργάνων σας, του μυελού των οστών σας, των υποατομικών ινών σας, του DNA σας, από την αλλαγή της δομής από άνθρακα σε κρυσταλλική βάση. Έτσι επίσης δώστε προσοχή στη φυσική μορφή σας.

Τώρα, έχουν ειπωθεί πολλά και έχει γίνει πολλή συζήτηση σχετικά με τα συμπτώματα περί της Αναλήψεως – περί κοσμικής γρίπης, ζάλης, κατάθλιψης, αλλά είναι επίσης και το σώμα σας που μεταμορφώνεται όχι μόνο ώστε να μπορείτε να κρατιέστε σε μεγαλύτερες συχνότητες και να διατηρήστε στις υψηλότερες συχνότητες, αλλά επειδή ήδη κρατάτε περισσότερη ενέργεια, μεγαλύτερη συχνότητα, περισσότερη αγάπη, περισσότερο φως από ό, τι ποτέ άλλοτε.


Τώρα, τι σημαίνει αυτό με ένα φυσικό τρόπο; Πρώτα απ 'όλα τι σημαίνει είναι ότι εάν υπάρχουν περιπτώσεις - ψυχικές, συναισθηματικές, υπαίτιες - σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν βρίσκονται στη φυσική μορφή σας - και υπάρχουν - αυτά θα έρθουν στην επιφάνεια για την αγάπη, για την απελευθέρωση, για την εξόντωση. Έτσι, μην εκπλαγείτε αν σκέφτεστε, "Λοιπόν, κάνω τη εργασία μου, είμαι πολύ επιμελής στην εργασία μου, αλλά η κατάσταση του άσθματος, του διαβήτη, φαίνεται να είναι σε μια φάση έξαρσης, χειρότερη από ποτέ . "

Ή όταν έχετε μια συναισθηματική δυσκολία ή ανισορροπία της κατάθλιψης ή του άγχους και ξαφνικά νιώθετε πιο ανήσυχοι από ό,τι έχετε νιώσει για χρόνια, αυτό είναι επειδή η κατάσταση, το αποτύπωμα ή η πραγματική αγκίστρωση μέσα στην φυσική σας υπόσταση, έρχονται στην επιφάνεια.


Τώρα, πώς γίνεται να έρχονται στην επιφάνεια, και πώς αυτό σχετίζεται με την Ανάληψη; Λοιπόν, έχω να σας πω, πρώτα απ 'όλα η διείσδυση του καθενός από σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μετάβασης από την Μητέρα / Πατέρα / Ένα, από τους προσωπικούς σας οδηγούς, από τους αδελφούς και τις αδελφές σας από τα αστέρια, δεν έχει περιορισμό, αυτό αυξάνεται, και αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Έτσι κρατάτε περισσότερη ενέργεια. Και καθώς αυτό έρχεται, ενεργεί επίσης ως καθαριστικό, όπως μια ηλεκτρική σκούπα, ως μια δίνη για αυτά τα πράγματα για να έρθουν πάνω και έξω.

Αλλά, καθώς αυτό συμβαίνει επίσης, καθώς η θεραπεία συμβαίνει, αυτό που πρόκειται να βρείτε είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να αισθάνεστε πιο ζωντανοί, νεανικοί - νεότεροι στην ανθρώπινη έννοια της λέξης, για την αίσθηση που έχετε για την νεότητα και η αίσθησή σας αυτή είναι πολύ διαφορετική ! Αλλά σύντομα θα τα θυμηθείτε όλα αυτά.

Θα δείχνετε περισσότερο ζωντανοί, και επομένως πιο νεανικοί μπορούμε να πούμε. Θα αισθάνεστε ότι το σώμα σας, ο ιστός, το δέρμα σας, τα οστά σας, η ευελιξία σας, τα όργανά σας, ότι όλοι θα σας φαίνονται να λειτουργούν πιο αρμονικά, πιο αποτελεσματικά, περισσότερο όπως αυτό που πραγματικά είστε. Και έτσι, δώστε προσοχή σε αυτό. Δώστε προσοχή σε θέματα ή ιδιότητες που έχετε θελήσει να φέρετε στο προσκήνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα ξαφνικά να νοιώθετε σαν να κάνατε ένα σημαντικό άλμα μπροστά.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα περί του βάρους. Πολλοί από εσάς μου μιλάτε κάθε μέρα - μιλάτε σε όλους μας! - Για να χάσετε μερικά κιλά, ή για να αποκτήσετε μερικά κιλά. Και αυτό που θα παρατηρήσετε είναι η ευκολία με την οποία το σώμα σας αρχίζει να προσαρμόζεται σε αυτό που είναι η τέλεια κατασκευή για εσάς, αγαπητές καρδιές. Έτσι, αυτή είναι μια φυσική κατάσταση που μπορείτε να αναμένετε.

Τώρα, επειδή ο κάθε ένας από σας .... Η διαδικασία της Ανάληψης είναι συλλογική, και είναι χωρίς αποκλεισμούς, και όλες είναι εξίσου ευπρόσδεκτες. Αλλά λόγω του σημείου πού βρίσκεστε κατά το χρονικό διάστημα, κάποιοι από εσάς έχουν αλματώδη εκκίνηση, άλλοι από εσάς είστε ακόμα υπό παράγοντα αντίστασης πίσω από το φράχτη, πόσο μάλλον όχι επάνω στον φράκτη. Έτσι, φυσικά, κάθε μία από αυτές τις διαδικασίες Ανάληψης- η ψυχική, η σωματική, η συναισθηματική - πρόκειται να προχωρούν ταυτόχρονα.

Τώρα, ας μιλήσουμε για την ψυχική. Ένα άλλο πράγμα που θα παρατηρήσετε και που μπορείτε να μετρήσετε στον εαυτό σας - επειδή αυτό είναι που πραγματικά ζητάτε – είναι αυτό που κάθε μία από τις καρδιές σας, όσοι από εσάς που ακούτε, οι καρδιές σας μου έχουν φωνάξει κλαίγοντας και μου λένε, «Κύριε, πώς μπορώ να ξέρω; Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος; "

Ένα άλλο μέτρο, αγαπημένοι μου, έχει να κάνει με την πνευματική οξύτητα σας, συμπεριλαμβανομένων και του ενδιαφέροντος σε θέματα του ψυχικού σώματος (και, αγαπητέ Steve, και εσύ το ζεις αυτό τελευταία) θέματα μνήμης, το ενδιαφέρον για ψυχικούς ελιγμούς, και ενός δραματικού άλματος - αυτό είναι ένα από τα άλματα που ο καθένας από εσάς θα λάβει - ένα ποιοτικό άλμα σε ό, τι θα αποκαλούσατε διανοητική οξύτητα ή ευκρίνεια.

Έτσι, ας μιλήσουμε πρώτα για την εξασθένηση του ενδιαφέροντος. Τώρα, εσείς και το κανάλι (Linda Dillon) και ο κύκλος του αγαπημένου μου Σταθμού InLight Radio, είχατε κάνει κάποιες συζητήσεις που μοιράζομαι απόψε με τους ακροατές, πως αισθάνεστε σαν να μην σας αποστέλλονται αρκετές πληροφορίες, και στη συνέχεια άλλες φορές αισθάνεστε ότι δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον για να καταναλώσετε τους όγκους και όγκους επί όγκων των πληροφοριών από τις οποίες τροφοδοτείστε.

Συλλογικά, είστε σε μια θέση, και ήσασταν όλο το τρέχον έτος και ένα μεγάλο μέρος του ήταν σε αυτή τη θέση και το περασμένο έτος, καθώς, και για κάποιους από εσάς για πολλά χρόνια, όπου μεταβαίνετε από την εποχή της ηλεκτρονικής πληροφόρησης στην εποχή του δημιουργού. Τώρα, αυτό δεν είναι απλά ένας όρος για πνευματική εξήγηση, είναι ένας όρος για την αναγνώριση του συλλογικού και αυτό περιλαμβάνει τον καθένα από εσάς, γλυκοί άγγελοι, αυτοί που είστε.

Έτσι, αυτό που παρατηρείτε στον εαυτό σας, και πώς μπορείτε να παρακολουθείτε σαν πρόοδό σας, είναι ότι το ενδιαφέρον σας στην κατανάλωση πληροφοριών μετατοπίζεται. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε αδιάφοροι, και πως δεν είστε περίεργοι να ακούσετε, να μάθετε και να μάθετε την αλήθεια. Στην πραγματικότητα, αυτό γίνεται ένα καιόμενο πάθος. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρχίζουμε κάθε μία από τις συνεδρίες μας μαζί με την ανάφλεξη της φλόγας και την οποία βοηθάμε να καίει πιο λαμπρά μέχρι να καταναλωθούν πραγματικά όλες οι πληροφορίες.

Έτσι γίνεστε όλο και πιο απαιτητικοί επίσης, σε αυτό που θέλετε να καταναλώσετε σαν πληροφορία, αλλά το ψυχικό σώμα σας επίσης εξισορροπείται. Το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου της ανθρωπότητας έζησαν και ζουν, κυρίως στο ψυχικό τεταρτημόριό τους, και το έκαναν αυτό εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σε όλους τους πολιτισμούς σας - και δεν έχει σημασία αν ήταν ανατολικά ή δυτικά, βόρεια ή νότια δυστυχώς - το μυαλό και το Εγώ, η προσωπικότητα, έχουν γίνει τεράστια, βασιλιάδες.

Έτσι, ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν είναι ότι το ψυχικό σώμα σας έρχεται όλο και περισσότερο σε αρμονία με το ποιοί πραγματικά είστε. Έτσι, για όσους από εσάς έχετε ίσως σε υπερδιέγερση το νοητικό σώμα σας, βρίσκετε ότι υποχωρεί κάπως και ότι το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που το ψυχικό σώμα σας εφάρμοζε, πλέον δεν λαμβάνει πλήρη υποχώρηση επειδή δεν είναι ο σκοπός του αυτός, αλλά παίρνει σίγουρα μια εκπαιδευτική υποχώρηση.

Και αυτό θα έρχεται και θα απέρχεται. Θα φουσκώνει και θα μαζεύεται, όπως οι παλίρροιες, όπως οι λόφοι, όπως και οι γούρνες. Και αυτό που θα το αντικαθιστά είναι η ισορροπία είναι ... η αναπροσαρμογή αυτή πραγματοποιείται καθώς θα έχετε την τάση να πηγαίνετε όχι περισσότερο στο συναισθηματικό σώμα σας - αν και για κάποιους από εσάς υπάρχει η ανάγκη να επαναπροσδιοριστεί αυτό επίσης - αλλά τείνετε περισσότερο ως προς τον πνευματικό σας εαυτό ,την ύπαρξή σας. Και σας ζητάμε να το επιτρέψετε αυτό.

Τώρα, μέρος αυτής της εκπαιδευτικής υποχώρησης του ψυχικού σώματός σας είναι επίσης αυτό που σε ανθρώπινη γλώσσα, θα λέγατε ένα θόλωμα ορισμένων αναμνήσεων, ή μια εξασθένιση της οξύτητας σας. Κάποιοι από εσάς αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ανακτήσετε πληροφορίες ή αναμνήσεις - και έχουν σχέση - τόσο γρήγορα ή ρευστά όπως ξέρετε πως ήσασταν ικανοί να κάνετε ως τώρα. Και για κάποιους από εσάς, αγαπητές μου καρδιές, αυτό προκαλεί λίγο τρόμο.

Έτσι, είμαι εδώ αυτό το βράδυ για να σας πω, ό,τι κάνετε, αγαπημένοι, να σταματήσετε να ανησυχείτε. Δώστε το φόβο σας σε εμένα, δώστε το στους οδηγούς σας, δώστε τους στην Συμπαντική Μητέρα αλλά μην μένετε προσκολλημένοι σε αυτούς. Κάποιες από τις αναμνήσεις σας είναι, μπορούμε να πούμε, αχνές, επειδή είναι μιας συναισθηματικής φύσης οι οποίες δεν σας εξυπηρετούν πια. Δεν συμβάλλουν στην πληρότητα σας, την αγάπη, για την επέκταση σας. Είναι καταστάσεις στις οποίες είχατε εμμονή και διαλέξατε, σαν μια κρούστα στο δέρμα σας, για χρόνια, που είναι καιρός πια να αφήσετε απλώς να φύγουν.

Υπάρχουν όμως επίσης για να σας βοηθήσουν σε αυτό το μέλλον προς τα εμπρός και χαιρετίζοντας τη νέα περιπέτεια. Τώρα, αφού αυτή η μικρή αλλαγή έχει λάβει χώρα - για κάποιους από εσάς είναι θέμα ημερών, για κάποιους από εσάς είναι εβδομάδων, για κάποιους από εσάς είναι μηνών - από αυτό που πρόκειται να βρείτε είναι ότι θα ξυπνήσετε ένα πρωί και να αισθάνεστε μια φωτεινή πνευματική διαύγεια, πιο φωτεινή από ό,τι έχετε νιώσει ποτέ πριν. Όπως λέμε, το σχέδιο, το συμπαντικό σχέδιο, το σχέδιο της Μητέρας, δεν είναι να εξαλειφτεί η διανοητική ικανότητα. Μάλλον το αντίθετο, είναι για σας να είναι σε πλήρη αρμονία και ισορροπία με τις σφαίρες σας.

Και έτσι αυτό θα συμβεί αρκετά γρήγορα. Θα αισθανθείτε σαν κάποιος να άναψε το διακόπτη φώτων και πάλι. Αλλά επειδή θα έχετε περάσει από αυτή την περίοδο της εναρμόνισης, αυτό που θα βρείτε είναι ότι είναι σε ισορροπία, έτσι ώστε να μην ξοδεύετε όλο το χρόνο σας στο νοητικό σώμα ή στις ψυχικές αναζητήσεις. Αυτό που κάνετε είναι να το χρησιμοποιείτε στη συνέχεια σε αρμονία με τη συναισθηματική σφαίρα σας, τη φυσική σας πραγματικότητα, όχι απλά το σώμα σας, αλλά η πραγματικότητα της Γαίας, για να αρχίσει στη συνέχεια να τεθεί πλήρως σε συν-δημιουργική συνεργασία σας με τον εαυτό σας, την ανθρωπότητα, τους αστρικούς αδελφούς και αδελφές σας, τα βασίλεια, και μαζί εμάς.

Έτσι, πρόκειται για συναισθηματική ισορροπία, είναι ψυχική, είναι φυσική. Αυτά δεν συμβαίνουν ανεξάρτητα, συμβαίνουν διαδοχικά, καθώς και μερικές φορές ταυτόχρονα. Γι 'αυτό είναι ότι δεν μπορείτε να πείτε, «Τώρα είμαι στην ψυχική θεραπεία. Τώρα είμαι στη συναισθηματική. Τώρα είμαι στην σωματική αναγέννηση.» Έτσι, όλα αυτά είναι συνυφασμένα, πλεκτά, και θα τα αντιμετωπίζετε ως έννοιες αυτού του είδους, ακόμη περισσότερο από ό,τι τα συμπτώματα της Αναλήψεως, όπως τα καλούσατε ως τώρα. Δεν είναι ότι τα συμπτώματα της Αναλήψεως φεύγουν μακριά, είναι απλά ότι αυτά επικαλύπτονται από αυτήν την ευρύτερη διαδικασία.

Τώρα, με ρωτήσατε από την άποψη των χρονικών πλαισίων. Όταν ξέρετε ότι η διανοητική οξύτητα έχει οξυνθεί και αισθάνεστε τα συναισθήματα σας πιο σαφή, πιο ισορροπημένα, και το σώμα σας αισθάνεται ζωντανό και νεανικό, τότε θα ξέρετε ότι είστε στο σημείο της πλήρους σας Αναλήψεως.

Τώρα, μερικοί ... είπαμε, κάποιοι πρόκειται να έρθουν μέσω αυτής της πύλης την τελευταία στιγμή, κλωτσώντας και ουρλιάζοντας. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αλλά υπάρχει μια ομάδα σας που είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, οι οποίοι έχουν ήδη βιώσει το ακριβές πράγμα για το οποίο μιλώ.

Τώρα, πριν να ανοίξω μια άλλη ερώτηση, θα ήθελα επίσης να πω, είστε ακόμα, μερικοί από εσάς, που βιώνετε την ένταξη, και την ένταση αυτής της ενσωμάτωσης, της αγάπης της Μητέρας / Πατέρα / Ενός Θεού, των κορυφών των μεγάλων ενεργειών, της σαφήνειας και των πηγών. Τώρα, πάμε στην καρδιά του Ενός που θα σας βοηθήσει να εξομαλυνθείτε.

Αλλά δεν νομίζω ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απλά και μόνο επειδή μιλήσαμε για αυτήν νωρίτερα. Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη των ανθρώπων, και αυτό είναι μια λανθασμένη αντίληψη της κοινωνίας σας. Επειδή υπάρχει ένα σύστημα πεποιθήσεων που τροφοδοτούνται τόσο γρήγορα, και έτσι μεγάλο μέρος των πληροφοριών, που σκέφτεστε, ''Ω, το έχω διαβάσει αυτό. Ως εκ τούτου, έχει συμβεί. "Αυτό δεν είναι έτσι. Είναι ακόμα σε εξέλιξη. Δεν είναι προοδευτικό. Είναι μια διαδικασία. Δεν είναι απλά για σας, που σας μιλώ, μόνο μια στιγμή στο χρόνο.

Μερικοί από εσάς μου είπε, «Λοιπόν, είμαι αναστατωμένος. Γιατί έχω αποφασίσει ότι πρέπει να πάω μέσω αυτής της επιμηκυμένης διαδικασίας και εμπειρίας όταν οι άλλοι θα έχουν την στιγμή που απλώς θα γυρίσουν το διακόπτη; Μακάρι να είχα επιλέξει μόνο τη στιγμή της αφύπνισης.»

Αγαπητές καρδιές, αυτή είναι η υπηρεσία σας. Αυτό είναι που είπατε στην Μητέρα / Πατέρα / Ένα Θεό και σε όλους - προς το Συμβούλιο, με την Συντροφιά του Ουρανού, τους αστρικούς αδελφούς και αδελφές σας: «Θα πάω και θα προετοιμάσω το δρόμο». Είναι σαν να φυτεύεις το σπόρο στους αγρούς έτσι ώστε όταν έρθει άνοιξη υπάρχει κυριολεκτικά κάτι για να μεγαλώσει και, επομένως, να θεριστεί. Αυτό κάνετε. Και ναι, είναι επειδή είστε ισχυροί, είστε ηγέτες, είστε οδοδείκτες. Αλλά αυτή ήταν η επιλογή σας, όχι δική μας. Μήπως αυτό απαντά στην ερώτησή σας, ή έστω αρχίζει να απαντά στην ερώτησή σας, Steve;

SB: Ω, ναι, Κύριε. Αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι παλεύουν με το πώς να σκεφτόμαστε το όλο θέμα της Ανάληψης, και δεν εννοώ μόνο την προσωπική τους Ανάληψη, αλλά και την Ανάληψη της Γαίας. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται, πιστεύω, ότι θα αναληφθούν, αλλά ότι δεν θα φύγουν από αυτό το τρισδιάστατο μέρος. Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι θα - με συγχωρείτε, πρέπει να το ξεκαθαρίσω – πως θα αναληφθούν και θα αφήσουν την τρίτη διάσταση εντελώς, απλά πως θα εξαφανιστούν από αυτήν, και πως θα εμφανιστούν στην Πέμπτη διάσταση. Μερικοί, βέβαια έχετε πει ότι μερικοί άνθρωποι θα επανέλθουν.

Έτσι, από τη σκοπιά του παρατηρητή και από την άποψη των ανθρώπων που παραμένουν στην τρίτη διάσταση….. οι άνθρωποι που αναλήπτονται νωρίς – υποθέτοντας ότι δεν έρχονται πίσω για ένα λεπτό, ας μιλήσουμε γι 'αυτό αν μπορούμε - δεν θα εξαφανιστούν από την θέαση στην Τρίτη διάσταση; Και όταν ανεβαίνει η ίδια η Γαία, δεν θα εξαφανιστούν από την προβολή στους τρίτους; Και αν ναι, τι συμβαίνει στους ανθρώπους που ήταν στην τρίτη και δεν πηγαίνουν στην πέμπτη; Μπορείτε να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε τι θα φανεί κατά τη διαδικασία της Ανάληψης, παρακαλώ;

AAM: Οι ασυνήθιστες και μοναδικές και όμορφες ιδιότητες αυτής της Αναλήψεως, αυτού του υπέροχου ξεδιπλώματος της Αναλήψεως της Γαίας και όλων πάνω της, είναι ότι διατηρούν μια φυσική μορφή. Τώρα, αυτός είναι ο λόγος που τα φυσικά σας σώματα αλλάζουν, και προσαρμόζονται – η τολμώ να πω αναβαθμίζονται, ή υφίστανται ποιοτική αποκατάσταση. Για να έχουμε .... Η Γαία προτίθεται να εξακολουθεί να έχει μια μορφή φυσική.

Έτσι δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπεται σωματικά. Δεν γίνεται. Έτσι, αυτό διατηρείται. Δεν σημαίνει ότι περίπου για ένα λεπτό είστε στο σώμα σας και την επόμενη στιγμή δεν έχετε το σώμα, ότι είστε απλά σε μια πνευματική μορφή. Αυτό δεν γίνεται. Είστε σε μια ελαφρύτερη μορφή; Ναι. Αλλά εξακολουθεί να είναι μια μορφή φυσική.

SB: Αλλά δεν είναι στην τρίτη διάσταση, Κύριε, σωστά;

AAM: Αυτό είναι σωστό. Αν και το κάτω μέρος .... Μπορείτε να σκεφτείτε την Γαία ως ένα πολύ μεγάλο σώμα, όπως είναι, αλλά όπως και εσείς, αυτή επεκτείνεται και μεγαλώνει. Και έτσι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η άκρη της Γης θα βουρτσίσει την κορυφή της τρίτης διάστασης, η οποία είναι μια εμπειρία της φυσικότητας. Θα πρέπει να στηρίζεται στην τρίτη σφαίρα, την τρίτη διάσταση; Όχι.

Αλλά αυτό που κάνετε - και θέλω να πάρω χρόνο για να το εξηγήσω αυτό - είναι ότι εσείς πηγαίνετε στις υψηλότερες σφαίρες, τις υψηλότερες διαστάσεις, αλλά ακόμη παραμένετε στη σφαίρα των 12 διαστάσεων και των 12 επιπέδων ανάμεσα σε καθεμία από τις 12 αυτές διαστάσεις. Τώρα, εντάσσοντάς την πέμπτη μέσα από την έβδομη, αυτό που έχετε είναι η ικανότητα να επιλέγετε φυσικότητα, αν και δεν είναι τόσο πυκνά, όπως στην παλιά τρίτη πραγματικότητα, αλλά δεν είναι η αντίληψη αυτού που νομίζετε πως το φυσικό σώμα εξαφανίζεται έτσι απλά .

Τώρα, αλλάζει αυτό; Ναι, αλλάζει. Επειδή στην πέμπτη διάσταση δεν υπάρχει χώρος για τις ιδιότητες που οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει και έχουν προσκολληθεί. Απλά δεν υπάρχουν. Έτσι, αυτό που με ρωτάς - και αισθάνσου ελεύθερος να με διακόψεις, αγαπητή καρδιά, δεν θα προσβληθώ ...

SB: Σας ευχαριστώ.

AAM: ... εκείνοι που είναι στην τρίτη διάσταση αυτή τη στιγμή μπορούν να σας δουν. Είναι σχεδόν σαν αποτέλεσμα καθρεφτίσματος: στην πέμπτη διάσταση, είστε σε θέση να φτάνετε κάτω .... Σκεφτείτε το σαν να λειτουργεί αυτή τη στιγμή μπροστά σας. Σας βλέπουν, σας αντιλαμβάνονται, αλλά έχουν ακόμα μια τρισδιάστατη εμπειρία. Αλλά δεν θα είναι σε θέση να έχουν αυτή την εμπειρία για πολύ περισσότερο μόνο και μόνο επειδή η Γαία κινείται εντελώς έξω από αυτό. Ως εκ τούτου, για να παραμείνετε στη Γαία, αναλήπτεστε, και αναλήπτεστε σε μια υψηλότερη δόνηση. Ναι, γνωρίζουμε πως συνηθίζουμε να λέμε διάφορα, αλλά είναι πραγματικά μια υψηλότερη συχνότητα, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση από αυτό το σημείο των 12 πραγματικοτήτων.

Τώρα, για εκείνους που επιλέγουν να μην ανέβουν, αλλά έχουν πάρει μια απόφαση καρδιάς, μυαλού και ψυχής πως ακόμα και την τελευταία στιγμή, ότι δεν θα επιλέξουν να αναληφθούν, τότε θα βρεθούν σε μια διαφορετική κατάσταση... θα βρεθούν να είναι σε ένα πακέτο μετεγκατάστασης, ας το θέσω έτσι, όπου θα συνεχίσουν να έχουν μια τρισδιάστατη εμπειρία, και σε αυτούς θα φαίνεται σαν να μην άλλαξε πραγματικά τίποτε.

Τώρα, δεν θα είναι στη Γαία, επειδή η Γαία είναι αλλού, αλλά θα είναι σε μια κατάσταση όπου θα πιστεύουν ότι βρίσκονται στη Γαία και ότι αυτό που παρατηρούν είναι ακόμη το ίδιο - μέχρι να βρουν ποιες είναι οι επιλογές τους, ή να πεθάνουν . Στο οποίο σημείο θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Και στην κριτική τους, θα καταλάβουν τι συνέβη, γιατί δεν υπάρχει επίκριση για αυτό. Υπάρχει μόνο η διακαής προσφορά και η πίστη, επειδή δεν υπάρχει ένας άνθρωπος, ή οποιοδήποτε πλάσμα, για το θέμα αυτό, ο οποίος να ενσαρκώθηκε αυτή τη στιγμή και που δεν το έπραξε (την Ανάληψη) με μια συνειδητή γνώση του τι συντελούνταν.

Τώρα, έχουν ξεχάσει πολλοί; Ναι. Αλλά τους δίδονται - συνειδητά, υποσυνείδητα, συνειδητά, ασυνείδητα – τους παρέχεται η δυνατότητα να θυμηθούν, και αν δεν θυμηθούν, να πουν απλώς, «Λοιπόν, αυτό έχει νόημα. Νομίζω ότι θα το κάνω αυτό. Η καρδιά μου, με καλεί να το κάνω. »

Τώρα, το άλλο κομμάτι από αυτό, είναι αυτό όπου εκείνοι που έχετε κάνει πολύ επιμελής και όμορφη, όμορφη προετοιμασία, λέτε, «Καλά, αν δεν έχουν κάνει καμία προετοιμασία και δεν έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει, τότε πώς θα προετοιμαστούν;»

Αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν ακόμα, διακριτικά, σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Η Μητέρα και ο Πατέρας δεν είπαν, «Εμείς απλά θα διακτινιστούμε σε αυτόν τον τομέα των πιστών ή συνειδητών όντων.» Όχι, κάθε ον στον πλανήτη αγγίζεται. Το διαβατήριο, το εισιτήριο, το σημείο εισόδου για την Ανάληψη είναι η αγάπη. Ήταν πάντα. Περί αυτού πρόκειται. Είναι μια επιστροφή στην αγάπη.

Έτσι, εάν ένα ον, αν μια γυναίκα στις πεδιάδες της Αφρικής, ο οποίος ποτέ δεν έχει δει τηλεόραση ή είχε επισκεφθεί το the2012scenario.com, η οποία δεν έχει ποτέ ακούσει για το Συμβούλιο της Αγάπης, η οποία δεν γνωρίζει τους αρχαγγέλους, αλλά η οποία φέρει την αγάπη μέσα στον πυρήνα της , η οποία αγαπά τη Γαία και την οικογένειά της, η οποία κρατάει σαν θησαυρό το ηλιοβασίλεμα και που μιλά για τα αρχαία, που είναι η προσωποποίηση της αγάπης, εκείνη φυσικά και θα ανέβει. Επειδή η καθαρότητα είναι εκεί.

Έτσι, αυτό είναι το αληθινά κομβικό σημείο, όχι μόνο συλλογικά, αλλά ατομικά. Είναι η αίσθηση και η ενσάρκωση, όχι μόνο οι λέξεις, τα κενά λόγια που ακούμε τόσο συχνά, τις κενές υποσχέσεις. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει το βαθύ, αληθινό νόημα του όρκου, την υπόσχεση την δέσμευση. Αλλά αν ενσαρκώνετε την αγάπη, τότε είστε έτοιμοι να πάτε. Μπορώ να κάνω πιο απλό από αυτό;

SB: Όχι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να οραματιστούν τι θα συμβεί με την Ανάληψη. Και έτσι ένας άλλος τομέας της συζήτησης είναι, επίσης, «θα ξυπνήσω στις – όπως λένε - στις 22 Δεκεμβρίου και θα βρω τον εαυτό μου στο ίδιο διαμέρισμα μου;» Και για να μιλήσω για τον εαυτό μου [γέλια], ελπίζω να βρω νέα ανασκαφές! Αλλά θα ξυπνάω στο ίδιο διαμέρισμα, στο ίδιο σπίτι; Με τι θα μοιάζει; Τι θα έχει αλλάξει; Τι θα παραμείνει το ίδιο;

AAM: Θα έχετε αλλάξει. Η αντίληψή σας θα έχει αλλάξει. Η καρδιά σας και η ικανότητά σας να δείτε και να αντιλαμβάνεστε θα έχουν αλλάξει. Η δυνατότητά σας να δεχτείτε τον εαυτό σας τελικά ως πλήρη συν-δημιουργό και ως δημιουργό θα έχει επίσης αλλάξει. Έτσι δεν σημαίνει ότι η Γη, όπως ξέρετε, ή πες το διαμέρισμά σας ή το σπίτι σας, θα έχει αλλάξει, αλλά η αντίληψή σας για όλα αυτά θα έχει μετατοπιστεί άμεσα. Και μόλις ξυπνήσετε, περπατήστε έξω! Επειδή θα έχετε μια αντίληψη της Γαίας που θα είναι φωτεινή και καθαρή και λαμπερή και επεκτατική πέρα από οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε τώρα.


Τώρα, τι θα συμβεί; Ναι, θα έχετε νέες ανασκαφές, αγαπητή καρδιά. Και ο λόγος είναι ότι θα κοιτάξετε γύρω σας και θα πείτε, "Αυτό δεν είναι αυτό που επιλέγω. Αυτό δεν είναι το πώς θέλω να ζήσω. " Και έτσι χρησιμοποιώντας το παιχνίδισμα των κωδικών δημιουργίας, θα αρχίσετε αμέσως να ευθυγραμμίζεστε την υποατομική ενέργεια, τους μοριακούς κώδικες σε κάτι που θα σας είναι εντελώς ταιριαστό.

Η πέμπτη πραγματικότητα είναι πολύ πιο ευέλικτη. Νομίζετε την τρίτη διάσταση ως πολύ σταθερή, και ήταν, επειδή σταθεροποιήθηκε λόγω ψευδών πεποιθήσεων. Αλλά δεν είναι έτσι αλλού. Έτσι λοιπόν μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα Ταζ Μαχάλ στις 23 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου 2013 να πείτε, "Αυτό είναι πάρα πολύ. Είμαι μόνος, "και να αναδιατάξετε τα μόρια του μεταμορφώνοντάς το σε ένα σπίτι στην εξοχή. Αλλά θα συμβαίνει στην σωματικότητα.

Και θα συμβαίνει σε ενότητα με τους αδελφούς σας, με τους αστρικούς σας αδελφούς και αδελφές, την ανθρωπότητα, θα προβάλλονται και θα δημιουργούνται κοινότητες, όχι μόνο δομές, επειδή αυτό είναι σχεδόν δευτερεύον. Αλλά όπως λέμε, οι δομές που θα δημιουργηθούν θα είναι απίστευτα πιο όμορφες από τις εγκόσμιες δομές που έχετε αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν μερικά ωραία παραδείγματα της πεμπτοδιάστατης αρχιτεκτονικής ήδη, πόλεις του φωτός υπάρχουν ήδη στον πλανήτη σας. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ πεζές.

Έτσι, εμείς δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κατάσταση όπου λέμε ότι θα ξυπνήσετε και θα νομίζετε ότι είστε είτε ψυχωτικοί, ότι έχετε παραισθήσεις ή ότι έχετε χάσει όλα όσα για τα οποία νοιαζόσασταν. Όχι, αυτό δεν συμβαίνει. Αλλά θα ξυπνήσετε με μια πλήρη επίγνωση ότι είναι μια καινούργια μέρα. Και θα είστε ευτυχισμένοι. Θα είναι χαρούμενη μέρα. Για εσάς που είστε οι οδοδείκτες, υπάρχει η αίσθηση, και αυτό είναι ένα συναίσθημα, μια διανοητική παγίδα μερικές φορές, ότι είστε παγιδευμένοι μεταξύ παρόντος και παρελθόντος. Αυτό δεν είναι η φαντασία σας! Είστε εσείς. Επειδή εσείς ρυθμίζετε το μάτριξ. Είστε εσείς που δείχνετε το δρόμο. Εσείς ο ίδιος κυριολεκτικά βρίσκεστε σε διάφορες διαστάσεις. Και εφόσον έχετε γεννηθεί στην τριτοδιάστατη πραγματικότητα, δεν το έχετε συνηθίσει.

Αλλά πρέπει να πω, σε γενικές γραμμές, κάνετε θεαματική προσαρμογή. Και η συν-δημιουργία σας - και ναι, ας μιλήσουμε για αυτό για μια στιγμή. Αυτή τη στιγμή, αγαπητοί οδοδείκτες, οι συν-δημιουργίες σας και οι δημιουργίες σας επικεντρώθηκαν κυρίως στην προετοιμασία του συνόλου της ανθρωπότητας για ό,τι βρίσκεται μπροστά σας, για τη μετάβαση, για την Ανάληψη, για την επιστροφή του σχεδίου της Μητέρας.

Έτσι οι δημιουργίες γίνονταν γραπτώς, σε blogs, στη μουσική, στην οικοδόμηση της κοινότητας, στη θεραπεία, στη διδασκαλία, για να απαλλαγούμε από τους παλιούς τρόπους της ανθρώπινης συμπεριφοράς, για την είσοδο σε νέα πρότυπα επικοινωνίας και κατανόησης, επεκτείνοντας την καρδιά σας, του σωματικού εαυτού, των ψυχικών και συναισθηματικών σας εαυτών ο ένας για τον άλλο στην ανταλλαγή πληροφοριών. Επειδή δεν θέλω να πω ότι οι πληροφορίες δεν είναι σημαντικές. Η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά σημαντικές. Έτσι, οι δημιουργίες σας έχουν επικεντρωθεί κυρίως σε αυτή τη ζώνη του να βοηθήσετε πως να προσαρμόσετε τις δονήσεις, να βοηθήσετε τη συλλογική συμφωνία με αυτή τη νέα συχνότητα.

Έτσι, όταν απευθύνεστε σε μένα και λέτε, "Μιχαήλ, λες ότι είμαι στην πέμπτη και είμαι αγκυροβολημένος στα νέα, αλλά έχω ακόμα πρόβλημα με την υγεία μου, με την πληρωμή των λογαριασμών μου, με το διαμέρισμά μου," εγώ σας λέω, αγαπητές καρδιές, ναι. Λόγω του πυρήνα της γενναιοδωρίας στις καρδιές σας, αντί να τείνετε προς τις φυσικές ανάγκες, η φύση σας είναι να τείνει προς τη συλλογικότητα, στο σπάσιμο και την αποδέσμευση και την εξάλειψη μαζί μας - αλλά στη φυσική πραγματικότητα - τα παλιά πρότυπα.

Και γι 'αυτό, η ευγνωμοσύνη μας είναι τεράστια. Και θέλουμε να ξέρετε τη βαθιά μας εκτίμηση και τη δέσμευσή μας για αυτή την εταιρική σχέση, γιατί αυτό είναι γνήσιο. Αυτή είναι η αληθινή εταιρική σχέση. Δεν ανησυχείτε πως πρέπει να κρεμάσετε νέες προστατευτικές κουρτίνες όταν ο γιος σας έχει ένα νευρικό κλονισμό, όταν η σύζυγός σας έχει μια καρδιακή προσβολή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ό,τι είναι απαραίτητο και τι είναι υψίστης σημασίας. Και αυτό, ως οδοδείκτες, είναι ακριβώς αυτό που κάνετε.

Γνωρίζετε ως ανθρώπινα όντα που έχετε κατοικίσει σε αυτό το επίπεδο της τρίτης διάστασης πως δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς από το να πιστεύετε σε φυσικούς όρους. Και δεν έχει σημασία πόσες φορές έχουμε πει, "Θα είναι εντάξει, και αφήστε το," γνωρίζουμε επίσης ότι αυτά είναι τα σημεία αναφοράς σας. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στον τομέα της ψυχικής φάσης της εκκαθάρισης και της εναρμόνισης συμβαίνει ορισμένα από τα συνημμένα να απενεργοποιούνται, να μην εξαλείφονται, να θολώνουν, να εξισορροπούνται. Αλλά αυτό δεν μπορούμε να το αποκαλέσουμε φυσικό μέλλον ... όταν βγείτε έξω και τα δέντρα αρχίσουν να σας τραγουδούν, θα καταλάβετε.

SB: Και η χλόη, και το νερό;

AAM: Ναι! Και όταν το νερό σας προσκαλεί να έρθετε, όχι μόνο για κολύμπι ή μια βουτιά, αλλά να συνεργαστεί μαζί σας σε μια σχέση, που θα ενώνετε τον τομέα της ενέργειάς σας με τη δική του, είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, όχι μόνο της σωματικότητας, αλλά του συναισθήματος, της σύνδεσης, της ύπαρξης στην κοινότητα. Αυτή είναι η μετάβαση. Και το να το κάνουμε, να έχουμε αυτή την εμπειρία, είναι αχαλίνωτη χαρά. Γι 'αυτό συνεχίζουμε να μιλούμε διαρκώς για τη χαρά.

SB: Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, Κύριε. Νομίζω ότι αυτό που λείπει στον τρόπο σκέψης τους σχετικά με την πέμπτη διάσταση είναι μόνο η έκταση της ευδαιμονίας και ο τρόπος ότι η ευτυχία κάνει τα πάντα καλύτερα, ακριβώς ό, τι ... βελτιώνει τα πάντα. Αλλά ...

AAM: Είναι αλήθεια, βελτιώνει τα πάντα. Αλλά ένα από τα βασικά συστατικά της βελτίωσης είναι η αφυπνισμένη ευαισθητοποίηση των ανθρώπων. Τώρα, η Γαία έχει προχωρήσει σημαντικά, ακόμη και πριν από αυτή την κίνηση το νερό μίλησε στα δέντρα και στην άμμο. Τα λουλούδια μίλησαν στα φυτά και στα βατράχια. Υπήρξε πολύ περισσότερη αρμονία στη φύση, στα βασίλεια και τη Γαία, από ό,τι οι άνθρωποι έχουν πλήρη επίγνωση.

Έτσι, ναι. Θα είναι πιο εύκολο; Ναι. Για παράδειγμα, μιλάτε πολύ για τις οικονομικές πιέσεις. Όταν είσαι στην συν-δημιουργία, όταν μπορείς να αναδείξεις και να θυμάσαι πώς να υφάνεις μόρια και κωδικούς, τότε η αίσθηση που έγινε τόσο κυρίαρχη στην τρίτης διάστασης πραγματικότητα ανάγκης, και που φυσικά σχετίζονταν με την απληστία και την έλλειψη ελέγχου, η αίσθηση αυτή έχει πια φύγει.
Τώρα είναι δύσκολο για σας απλά και να το διανοηθείτε πως μια ανάγκη έχει φύγει, του να τρώτε απλά επειδή το θέλατε, [επειδή] θέλετε να έχετε την εμπειρία, [επειδή] ενταχθήκατε στη φύση και έτσι υπάρχει μια ανταλλαγή, [και ] έτσι είστε επίσης πιο συνειδητοί σχετικά με το τι θα φάτε, τι θα μοιραστείτε και τι θα πάρετε.

Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι όλοι έχουν την τάση να σκέφτονται από την άποψη της στερεής σωματικότητας, αλλά αγαπητές καρδιές έχετε ένα ρητό, και είναι τόσο αλήθειας, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!

SB: Εντάξει Κύριε. Ίσως μου επιτρέψτε να παρέμβω εκεί. Πρώτα απ 'όλα πρέπει να πω, συγνώμη για τον Ashtar, θα τον έχουμε σίγουρα την επόμενη εβδομάδα. Και τότε επιτρέψτε μου να σας απαριθμήσω τις ερωτήσεις που έχω αφήσει, Κύριε, και μπορείτε να επιλέξετε να τις απαντήσετε όπως εσείς επιθυμείτε, νομίζω, στα περίπου τέσσερα λεπτά που μας απομένουν.

Ένα είναι, νομίζω ότι οι άνθρωποι θα ήθελαν να είναι βέβαιοι για το τι θα φανεί να συμβαίνει, και τι θα συμβεί στα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα τους. Θα πάνε απλά αυτόματα μαζί τους; Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση.


Το δεύτερο ερώτημα είναι νομίζω θέλουν να ξέρουν τι θα έβλεπε ένας παρατηρητής στη Γη στις 21 Δεκεμβρίου. Θα έβλεπε τη Γη απλά να εξαφανίζεται; Ή θα την έβλεπε να εκρήγνυται σε ένα εκατομμύριο κομμάτια; Τι θα δει ένας παρατηρητής;

Και το τρίτο ερώτημα, η άφιξή μας στην Πέμπτη διάσταση θα σημαίνει ότι θα έχουμε όλες μας τις δυνάμεις ακαριαία, ή θα υπάρξει μάθηση, μια αυξανόμενη διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί;


Και η τελευταία ερώτηση, θα έχουμε φτάσει στην… - και βέβαια υποθέτω ότι θα είναι διαφορετικό αναλόγως για τον κάθε άνθρωπο, αλλά - …θα φτάσει η μάζα του πληθυσμού στο χαμηλότερο επίπεδο της πέμπτης διάστασης, ή στο υπο-επίπεδο στην πέμπτη διάσταση ; Και η εμπειρία τους σε αυτό το χαμηλότερο πεμπτοδιάστατο επίπεδο θα είναι διαφορετική από την εμπειρία κάποιου στην υψηλότερη πέμπτη διάσταση;

Και αυτές είναι οι ερωτήσεις μου, Κύριε.

AAM: Θα σας απαντήσω στην τελευταία σας ερώτηση πρώτα, και η απάντηση είναι ναι. Φυσικά, υπάρχει μια διαδικασία επέκτασης, και ότι θα υπάρξει ένα άνοιγμα. Αλλά - επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Είναι ένα άνοιγμα, δεν είναι ένας αγώνας. Πρόκειται για μια άνθηση, και είναι μια χαρούμενη άνθιση.

Τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα: Αν έχετε ένα κατοικίδιο ζώο που είναι απολύτως αποφασισμένο να προχωρήσει με τον ιδιοκτήτη του και να παραμείνει στην Τρίτη διάσταση, πράγμα εξαιρετικά απίθανο, όλο το ζωικό βασίλειο πρόκειται να αναληφθεί. Τα παιδιά είναι αθώα και αγνά, ακόμη και εκείνοι που έχουν κακοποιηθεί και βλαφτεί. Υπάρχει μια γλυκύτητα και μια αγάπη. Τα παιδιά πηγαίνουν. Γι 'αυτό μην ανησυχείτε γι' αυτά.

SB: Και με τους γονείς τους, την ίδια στιγμή;

AAM: Ναι, αυτό είναι σωστό. Πρόκειται για μια άσκηση αγάπης. Και δεν θα μπορούσε κανείς να διαχωρίσει οικογένειες, διότι θα ήταν καρδιοσπαρακτικό!

SB: Έτσι είναι ...

AAM: Λοιπόν, ναι.

SB: ... δεν είναι απαραίτητο για τη μητέρα να χωρέσει το παιδί της στο κρεβάτι, ή ... δεν θα πήγαινε όταν πάμε όλοι, και δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να γίνουν. Είναι αυτό σωστό;

AAM: Αυτό είναι σωστό.

SB: Εντάξει. Εντάξει. Τι θα δούμε - και, πρώτα απ 'όλα, όταν φτάνουμε στο κάτω επίπεδο της πέμπτης διάστασης, θα έχουμε όλες τις εξουσίες που χρειαζόμαστε άμεσα, ή θα υπάρξει μια διαδικασία εκμάθησης; Και τι θα βλέπαμε…;

ΑΑΜ: Θα υπάρξει ένα κομμάτι της μαθησιακής διαδικασίας, μπορείτε να το σκεφτείτε αυτό ως μια διαδικασία προσαρμογής. Αλλά δεν είναι χρονοβόρα, δεν είναι επίπονη, δεν είναι δύσκολη. Και το επίπεδο της επέκτασης που θα αντιμετωπίσετε άμεσα είναι τόσο τεράστιο που δεν θα λέει, "Δώστε μου κι άλλα, δώστε μου περισσότερα!"

Θα μπορείτε ύστερα από μια δυο μέρες… ή μια μέρα που θεωρείτε τώρα ως «δεκάρα χρόνου» στις ημέρες σας. Αλλά, έτσι, μην ανησυχείτε γι 'αυτό. Ναι, θα έχετε την επέκταση των δυνατοτήτων. Επειδή - μην ξεχάσετε ό, τι σας λέμε! – Κάθε ένας από εσάς, αγαπητοί ακροατές, φέρετε όλες τις ικανότητές σας σε αυτή τη ζωή. Δεν αφήσατε τίποτα στο σπίτι. Έτσι, αυτά όλα θα ενεργοποιηθούν.
Για κάποιους από εσάς, ξαφνικά θα είστε τόσο δημιουργικοί στη μουσική και στις τέχνες. Για άλλους, τελικά, θα σας εξηγηθεί η κβαντική φυσική των άστρων. Γι 'αυτό θα είναι ένα άνοιγμα. Αλλά υπάρχει χώρος για ανάπτυξη εκεί; Αγαπητές καρδιές, το σύμπαν είναι άπειρο, και έτσι είστε κι εσείς.
Και η εξήγηση του Steven Cook του διεισδυτικού φωτός στη Γαία, η επέκταση του φωτός, είναι μια πολύ καλή εικόνα για να κρατήσετε.
Πορευτείτε με Αγάπη και Ειρήνη. Αντίο.

SB: Σας ευχαριστώ πολύ, Κύριε.


ΠΗΓΗ: http://counciloflove.com/2012/08/aa-michael-describes-our-physical-mental-and-emotional-bodies-in-the-5th-dimension/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ: LNDA DILLON, 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Dinos Koutellos








.